Szerintetek Popper Péter jó író? Ha nem akkor kit ajánlanátok helyette, aki hasonló pszichológiai?
Figyelt kérdés
Sokaktól azt hallottam, hogy időnként eléggé közhelyes. Én nem olvastam még tőle, így nem tudok véleményt alkotni. Szeretnék olvasni tőle, ezért várom ti véleményeteket.2014. júl. 15. 14:19
1/1 anonim válasza:
Feldmár, Popper, Ranschburg: Végzet, sors és szabad akarat- én ezt ajánlanám, olyan 100 oldal körül van, és megismerheted belőle ezt a három írót, összehasonlíthatod őket, és eldöntheted, ki a legszimpatikusabb, olvasd az ő könyveit. Mindhárman elég jók szerintem, de nekem közülük Feldmár a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!