Tudnátok mondani egy kicsit lightosabb de azert jo pszichotrillert?
Nem akarok tul durvat, inkabb a pszichologian legyen a hangsuly, peldaul egy elmehaborodott szemszogebol irodott konyvre gondolok. Nagyon erdekel a pszichologia, a mentalis zavarok az, hogy milyen kivalto okai lehetnek egy elme elborulasanak. Hogy hogyan fogja fel a vilagot. Lehet ver is, de elso sorban nem ezt akarom. Csak a gondolatokat. Azt, hogy hogyan birkozik meg ezzel. Vagy hogyan emeszti fel..
Legyszi ha tudtok ajanlani szerzoket vagy konyveket irjatok koszi elore is!:)
Dan Wells-Nem vagyok sorozatgyilkos - (Szerintem ez elég jól leírja milyen szociopatának lenni)
Pszichotriller még:
Pierre Lemaitre: Téboly
Stephen King könyvei is ide tartozhatnak szerintem.
Azok közül jó nagyon: Állattemető,Végítélet,Cujo,Carrie,Borzalmak városa, Ragyogás,Remény rabjai,stb..
Köszönöm:) dan wells konyven mar en is gondolkodtan az nagyon erdekelne de meg nem jutottam el a megvasarlasaig:d
megy a zold;)
Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
Nem elmezavaros, de híres klasszikus. Egy szellemileg visszamaradott fickót gyógyszerekkel és kezeléssel egyre intelligensebbé tesznek egy kísérletben. Azok a részek, amikor az ő szemszögéből megy a sztori, nagyon érdekesek.
Ha nem baj, hogy kicsit sci-fi szerű, érdemes elolvasni Theodore Sturgeon-tól a Több mint emberit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!