Ha E/1-ben íródott a könyv, szerintetek milyen ha napló helyett a főszereplő inkább blogot ír?
Figyelt kérdés
Szerintetek beválhat vagy mondjuk egy blog nem túl személyes és nem túl életszerű mindent beleírni?2014. júl. 14. 19:20
1/2 anonim válasza:
Hát, például ott a Bábel az is ilyen blogos és nekem bejött. Igazából szerintem ez a napló téma nagyon gyakori az SZJG óta, de megpróbálkozhatasz vele. A naplónál a dátumozás is elég nehéz. Én már próbáltam mindkettőt, de egyik se jött be úgy igazán. Próbáld ki midkettőt és amelyik jobban bejön!
2/2 anonim válasza:
(Nem az előző válaszadó vagyok. :) )
Más szemléletmódot igényel, de megoldható. Talán pont ez a személytelenség benne a kihívás. Ha zavaró, akkor akár lehet sima E/1.-es elbeszélő mód, amit megszakítasz blogbejegyzésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!