Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajánlani nagyon jó...

Tudtok ajánlani nagyon jó könyvet nyárra?

Figyelt kérdés

Régen nem igazán szerettem olvasni, A Szent Johanna Gimit elolvastam, az nagyon nagyon tetszett... azóta megszerettem az olvasást :) valami olyasmit mint az Szjg tudnátok ajánlani? Olyan legyen amit nem lehet letenni! (izgalmas, kicsit romantikus, csajos, érdekes, stb.)

Nagyon köszönöm! 14/L

2014. júl. 12. 22:57
 1/6 Bordzsi válasza:

Leiner Laurától a Bábel, Akkor szakítsunk.

Bizalomjáték sorozat; Mentsük meg Júliát!; A nyár, amikor megszépültem, Anna és a francia csók(nem olvastam de sztem jó).

Jó olvasást :)

2014. júl. 12. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Leiner Laura: Szent Johanna Gimi (az összes rész+ a Kalauz)

L. Laura: Bábel

L. Laura: Akkor szakítsunk

Szabó Magda: Abigél

Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?

Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?

Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget ér

Simone Elkeles: Tökéletes kémia

Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás

Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő

E. L. James: A szürke ötven árnyalata

E. L. James: A sötét ötven árnyalata

E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Sylvia Day: Hozzád kötve

Syilvia Day: Melléd láncolva

Syilvia Day: Egymásba fonódva

J. A. Redmerski: A soha határa

J. A. Redmerski: Az örökké határa

Charlotte Bronte: Jane Eyre

Cora Carmack: Szakítópróba

Cora Carmack: Összpróba

Cora Carmack: Színjáték

Christina Lauren: Gyönyörű roh.adék

Christina Lauren: Gyönyörű idegen

J. C. Reed: Uralkodjon feletted a vágy

C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Van, ami 18+...azokat esetleg kihagyhatod, mondjuk A szürke, sötét és szabadság ötven árnyalatát, a többitől nem lesz semm bajod. :) 17/L

2014. júl. 12. 23:47
 3/6 anonim ***** válasza:
A végzet ereklyéi sorozat, Pokoli szerkezetek sorozat, Percy Jackson-sorozat, Az Olimposz hősei-sorozat (csak az első jelentmmeg magyarul, de jó nyelvgyakorlat), Egy különc srác feljegyzései, Neveletlen hercegnő-sorozat, A mediátor-sorozat, Egy igazi amerikai lány-sorozat, Hívószám 1-800-sorozat, Airhead-sorozat, Nicola és a vikomt, Enigma, Flat out love (ne tévesszen meg a címe, megjelent magyarul is), Melltartó és seprűnyél, Vágyak és varangyok, Hálózsák és hókuszpókusz, Buli és bájital (az utolsó négy egy sorozat, csak nincs összefoglaló neve), Locsifecsi királynő-sorozat, Nina és az anonim vámpírok klubja, Twilight-saga, Mrley meg én, Agnes Cecilia, Ally világa-sorozat, Nina és Niki-sorozat (ez elég régi, boltban nem fogod megtalálni, legfeljebb könyvtárban), Az utolsó tünde-sorozat, Büszkeség és balítélet, Jane Eyre. Oké, ennyi. 16/l
2014. júl. 13. 00:08
 4/6 anonim ***** válasza:
LOL könyvek, Hüvösvölgyi suli (fogalmam sincs hogy kell írni..este van már..) Gyöngyvér és Lidércvár (ezek hasonlóak mint az SZJG) az utolsó is egy sorozat lesz de tudtommal még csak az az egy rész van kiadva
2014. júl. 13. 00:45
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) nagyon aranyosak vagytok!
2014. júl. 13. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Sarah Dessen: Figyelj rám

S. Dessen: Tökéletes

2014. júl. 13. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!