Milyen könyveket tudtok ajánlani amiből tanulni lehet valamit?
Figyelt kérdés
Utoljára a jobb agyféltekés rajzolást csináltam végig könyvből, aztán több rajzos könyvem van már. Meg egy gyöngyfűzős is. Cigiről is könyv segítségével szoktam le. Mi van még ami ilyesmi? Lehet pszichovalami is, vagy akármi kreatív dolog... akármi.2010. jan. 7. 21:04
1/8 anonim válasza:
vannak például álomfejtős könyvek. meg térfonásos.
2/8 anonim válasza:
Tamás bátya kunyhója, jó könyv, nem unalmas. Tanulni pedig miről szeretnél?, attól függ hogy mi érdekelne.
3/8 A kérdező kommentje:
Engem minden érdekel, kivéve programozás meg hasonlók:)
2010. jan. 10. 20:18
4/8 Bandeee válasza:
Kámaszutra a tuti :D esetleg az Origami titkai :D
és komolyan beszélek..
5/8 A kérdező kommentje:
Tényleg... hogy nem gondoltam én az origamira, az olyan jó pedig:D
A kámaszutrának nem venném hasznát:)
2010. jan. 10. 21:00
6/8 anonim válasza:
kötés, horgolás, keresztszemes könyv, varrás, főzős könyv (fiú vagy vagy lány egyáltalán?)
kutyanevelés, kertészkedés
8/8 anonim válasza:
Gaarder Jostein: Sofie világa (mesébe foglaltan járja körbe a filozófia világát)
Dr.Joseph Murphy: Tudatalattid csodálatos hatalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!