Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » FONTOS! Ajánljatok légyszi...

FONTOS! Ajánljatok légyszi ilyesmi könyveket! Ugye tudtok?

Figyelt kérdés

Valami olyat keresek ami nyáron játszódik, és esetleg olyasmi a sztorija mint ‘Az első igazi nyár‘ v 'A nyár királyai', egyszóval kamasz srácok nyaráról szóljon! ;)

Ja és légyszi ne romantikusokat írjatok, azokat utálom! :/

A válaszokat előre is köszönöm, remélem minél többet tudtok! :)

Megy a ződ kéz mindenkinek! ;)

2014. júl. 11. 17:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Persze,... fantasy, szórakoztató, thriller, scifi, horror bármi jöhet ezek közül
2014. júl. 29. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Én a Stanleyt most is szeretem, annak ellenére, hogy nem vagyok 12 éves. És nem 12 évesen olvastam elsőre
2014. júl. 30. 10:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Amugy csak azért írtam a Stanley mert az ilyen táborozás, fiús,és nem szerelmes könyv.

Amugy ha mindegy mit olvasol:

-A gyűrűk Ura, Harry Potter biztos meg vannak, ha nem akkor hajrá.

- indiános könyvek

-Robin Cook : orvosi krimik, a Kóma talán a legjobb

- Stephen King

2014. júl. 30. 10:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Kösz ment a zöld

A Gyűrűk urát olvastam, de nem tetszett, egy H. P.t is az se tetszett. Az indiános/orvosos könyvek meg nem az én világom.

Stephen Kingtől viszont 1000% h fogok még olvasni mivel a kedvenc íróm. :)

2014. júl. 30. 11:27
 15/17 anonim ***** válasza:
mondjuk aki a válaszomat lepontozta annak nem lehet sok köze az irodalomhoz
2014. júl. 31. 00:36
 16/17 anonim ***** válasza:

#10 vagyok.

Utóbbi, gondolom te #5 vagy. Tényleg nem.kellett volna lepontozniuk téged, mert igazad van, mostanában nem jelentek meg olyan jellegű könyvek amerikai írók tollából, amilyenre a kérdező gondol.

Kérdező: ajánlom neked A tűz és jég dala és az Ifjú James Bond köteteket. Eltérő műgajúak, de szerintem mimlndkettő tetszene neked, főleg az utóbbi.

2014. júl. 31. 01:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Én leginkább arra gondoltam, hogy aki nem olvasott az csak részlegesen ismerheti vagy sehogy sem az írott iróniát, na mivel én azt írtam hogy elég szegényes az amcsi irodalom előtte meg persze leírtam a legértékesebb (quasi) amcsi írókat, nos aki ezt lepontozza az wadap?!?!?! kategória
2014. júl. 31. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!