Engelfors trillógia:A Tűz?
Hello!
Van az Engelfors trilógia második kötete aminek az a címe hogy A Tűz.
Arra lennék kíváncsi hogy ez nekem való e.Én 12 éves vagyok.Az első részt már olvastam és nagyon tetszett,természetesen a ronda beszédet és drogot azért sokaltam a könyvben,de amúgy nagyon összeszedett szép történet volt.megnéztem a Tűz leírását és láttam hogy fiatal felnőtteken van írva(ezt írták).Azt szeretném kérdezni,hogy nekem való e,mert nem szeretnék olyat olvasni ami nem koromnak megfelelő.nem túl félelmetes/véres?Légyszi kort is írjon az aki már olvasta,hogy ő hány évesen olvasta.ne ahoz hasonlítsatok hogy ha az első részt elolvastam a másodikat is bírni fogom!
Köszönöm előre is a a válaszokat!
Őszinte legyek? Szerintem nem igazán. Ez a könyv a legtöbb könyvesboltban a gyerek részlegen van, ami szerintem felháborító. Nem tudják hogy miről szól a könyv, ezért berakják oda. Pedig, mint ahogy te is írtad a fiatal felnőtt kategóriába tartozik, amiben már helyenként lehetnek véres jelenetek is.
Nem is azért, mert vér van benne, meg drogok meg ilyenek. Bár ez is benne van egy kicsit, de én inkább azért nem mondanám neked valónak, mert néhol bonyolult a történetszál (jó, nem egy Trónok Harca, de mégis...). Sok minden történik egyszerre, amit lehet hogy kicsit nehéz lenne követni.
Viszont olvastad az első kötetet. Tudom, nem akarod hogy azt írják ha olvastad azt, akkor ezt is "bírni fogod", de mégis. Ha tetszett az első kötet, akkor miért ne folytatnád? Ha esetleg úgy véled hogy nem neked való, akkor majd próbáld meg újra 2-3 év múlva :) Csak el ne felejtsd, mert szerintem mindenképpen megéri elolvasni ezt a könyvet :)
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!