Tudvalaki valami jó romantikus könyvet? Olyanokra gondolok mint például gyönyörű sorscsapás, elakadó lélegzet, stb. de csak olyanokat mondjatok, amiket már olvastatok!
Figyelt kérdés
tudom, hogy a 'tud valaki'-t külön kell írni, de tudjuk mindannyian hogy "Kérjük kerüld a tudjátok/tudna valaki/stb. szövegeket a kérdésedben, egyszerűen csak tedd fel a kérdést! Az ilyen szókapcsolatok rontják a kérdések átláthatóságát."2014. júl. 5. 18:20
11/16 anonim válasza:
RAine Miller: Meztelenül és All in.
12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm minden válaszadónak!! ha valakinek még eszébe jutna valami, szólok hogy ne felnőttkönyveket írjon! a szürke 50 árnyalatáról például azt hallottam hogy elég durva. én olyanokat nem olvasok. köszönöm
2014. aug. 2. 10:09
13/16 anonim válasza:
Először is kedves kérdező, a korodat nem jelenítetted meg. Mondtad a felnőtt könyveket és Az ötven árnyalat trilógiát. Nos, attól mert mások azt mondják még nem kell elhinni, ugyanis, amikor azt a könyvet olvasod, akkor nem csak a szexet kell lásd, a könyvnek van egy komoly üzenete, pszichológiai is esetleg. A legtöbben, akik olvasság csak arra figyelnek fel, hogy mennyire szadista és szexuális jellemű a könyv, közben meg azt senki se látja, hogy a főszereplő, Christian Grey mennyit változott a három rész során(jó irányban). Kb. az üzenet az lenne, hogy egy emberi lény mennyire hatással tud lenni egy másikra, ugyanis a férfi felhagy egyik szenvedélyével. Továbbá az üzenetbe az is benne van, hogy a szerelem elég erős ahhoz, hogy túllépjünk bizonyos dolgokon. Tehát a durva jelzőt nem tudom mire értik a legtöbben, a szerződésre, a kritériumokra, hogy igazából mit tartalmaz egy olyan szerződés? Nekem se tetszett a szerződés, nyugi, egyenesen elutasítottam, ez lehet durva, de ne minősítsétek az egész sorozatot annak, mert véleményem szerint nem az. Ezt a témát sokáig lehetne vitatni, mimdenki más véleményen van.
14/16 A kérdező kommentje:
bizony. mindenkinek más a véleménye, az enyém pedig az hogy nem fogok elolvasni egy ilyen mocskos könyvet. amúgy is minek kötözködsz? csak annyit kértem hogy úgy írjatok könyveket, hogy még nem vagyok 18 éves.
ha eszedbe jut valami normális könyv, akkor köszi, egyébként meg nem érdekel:)
2014. aug. 10. 16:26
15/16 anonim válasza:
Már válaszoltam, egy elég hosszú listát írtam...jó könyvekkel, az, hogy a listába a szürke is benne van, az más. De sok érdekes könyvet írtam. Legutóbb olvastam a "Ha maradnék" es a "Hová tűntél" c. könyvet.
16/16 A kérdező kommentje:
és hogy tetszett?
2014. aug. 11. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!