Tudtok ajánlani olyan vérfarkasos könyvet, ami viszonylag "új" és nem romantikus?
Na ez engem is érdekelne.
Csak vérfarkasos szerepjáték könyveket tudok, amik nem romantikusak és nem baromi régiek.
Én a démonvilág sorozatot ajánlom. Nem vérfarkasokról szól, de azok is vannak benne. Nekem a kedvenc könyvsorozatom. 10 részből áll és volt olyan része, amit szombaton elkezdtem és egyhuzamban kb. 5-7 óra alatt kiolvastam. Egyhuzamban! Átlagban 230 oldalas egy rész. Nem véletlenül áll a hátoldalán, hogy ˝Egyszerűen nem lehet letenni˝ -The Times.
˝Figyelmeztetés: nagyon ijesztő!˝
Igen erről a sorozatról már hallottam, de még csak a Rémségek Cirkuszát és a Holtak vonulását olvastam Darren Shantől.
Ha tudtok írjatok még légyszi!!! :)
Thx :D
Tudtok még?
Amiket eddig én olvastam:
Maggie Stiefvater - Mercy Falls sorozat (ez olyan...nem rendes vérfarkasos, de farkas van benne)
Leslie L. Lawrence - A vérfarkas visszatér, A vérfarkas éjszakája(ezek nekem tetszettek :D)
Steve Feasey - Vérfarkaskölyök sorozat (Ez szinte borzalmas volt, nincs benne izgalom, kiszámítható történetvezetés és emellett nagyon rövid...)
Oh illetve majdnem kihagytam Patricia Briggs - Mercedes Thompson sorozatát, ebben a főszereplő nem vérfarkas, szintén alakváltó, de egy vérfarkas falka nevelte fel és nagyrészt róluk is szól.
Barátnőm olvasta a Glen Duncan-től Az utolsó vérfarkas, azt mondta nem volt rossz, de érdekesnek mindenképpen érdekes :D
Esetleg még az Adrea Creme farkasos sorozata, azok meg csak alakváltók, nem vérfarkasok...
Nagyon köszi! Sokat segítettél. :D
Ki tud mèg?
most olvastam el.nem az igazán vérfarkasos dolog de hasonlít rá. Inkább kriminek mondanám mint horrornak. de azért nagyon jó könyv.
Köszi ^_^
Jöhet még ha tudtok!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!