A rettentő gyönyörűség jó könyv?
Figyelt kérdés
úgyértem tini lányok nem zavaró h a 19-ik századba játszódik??
érdemes megvenni?
2010. jan. 5. 18:06
1/4 anonim válasza:
Szijja!
Hát én 14 éves vagyok, és engem egyáltalánul nem zavar, amugy én gépen olvasom, és 100.oldalnál vagyok eddig tetszett nekem, szerintem élvezhető így is , hogy a régebbi időkbe játszódik.
Szóval szerintem ha érdekel a ötrténet, nyugodtan emeveheted, sztem. :D
2/4 anonim válasza:
Az egy nagyon érdekes könyv volt. És nem, egyáltalán nem zavaró, hogy abban a korban játszódott, szinte észre sem vettem olvasás közben! Kicsit elvont volt, de jó.
3/4 A kérdező kommentje:
igen szivesen megvenném:)mert most kaptam pénzt karira, meg szülinapomra, és nagyon érdekelt h mik a vélemények:)
2010. jan. 7. 13:08
4/4 S@jtfül válasza:
Szia! Szerintem érdemes elolvasni, mert nagyon lebilincselő könyv. A könyvtárban akadt meg a szemem rajta és azóta is a hatása alatt állok. Engem nem zavart, hogy régen játszódik, kicsit érdekes volt az elején, de végül megszoktam. Csak ajánlani tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!