Jó könyvet ajánlani nekem? (többi lent)
18 éves fiú vagyok. Annyira nem érdekelnek a fantázia dolgok, az akció történetek 5000 oldalig elhúzva. Hogy konkrétabb legyek és kicsit kitérve más de hasznos témára a választás érdekébe azt el kell mondanom, hogy lelkileg nem vagyok top-on, kapcsolatom rég nem volt, van amikor egyszerűn rossz a kedvem, rosszul érzem magam a bőrömben, meg hibáztatom magam mindenért és úgy érzem az emberek sem kedvelnek annyira, csak annyira, hogy egy "hülye" haver, mert amúgy sok baromságot hordok össze, társaságban adom a legboldogabbat, de amúgy egyáltalán nem.
Összefoglalva:
Keresek egy olyan könyvet, ami kicsit helyre rázna, amiből tanulságokat lehet levonni, az életről szól, a korosztályom is érti... Bizonyára ha konkrétabb lennék biztosan könnyebben tudnátok segíteni, de meghallgatok minden ajánlást!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Richard Bach: Illúziók.
Ez az élettel és a gondolkodásmóddal kapcsolatban segít.
Habár én lány vagyok, de hátha, nekem ezek jöttek /jönnek nagyon be:
Ken Follettől szinte bármi, nagyon jó könyveket ír ( Katedrális, Az idők végezetéig, Az ördög műve)
Raymond Smullyan: Emlékek, Történetek, Paradoxonok
Ha még nem olvastad: Orwell - 1984
Robert Merle: Két nap az élet
Darren Shantól szinte bármi
Remélem segítettem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!