Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy gésa emlékiratai?

Egy gésa emlékiratai?

Figyelt kérdés

Több kérdésem is van, úgyhogy ide írom őket, hogy ne kelljen sok kérdést feltennem:

- Szerintetek született végül Szajurinak és az Elnöknek gyereke?

- A könyv elején, mikor Szajurit Csijo-nak hívják, azt mondják neki, Csijo-csan. Azonban mikor Szajurinak hívják, azt mondják: Szajuri-szan. Ennek az életkorához van köze? Mi a különbség a -csan és a -szan között?

- Tudtok nekem ehhez hasonló, vagy legalábbis nagyon érdekes életrajzi könyveket/memoárokat ajánlani? Nem kell feltétlen gésákhoz kapcsolódnia.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

#könyv #gésa #Japán #életrajz #Egy gésa emlékiratai #csijo #szajuri #nitta #nitta szajuri #arthur golden
2014. jún. 28. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Régen olvastam már ezt a regényt, de nagyon tetszett és úgy emlékszem hogy a végén van egy halvány utalás arra, hogy talán egy fiúk született. Csan ás szan igen ezek az életkorhoz köthetők, a kislányokat csan, amikor idősebbek lesznek meg már szan. :) Hasonló könyv: Elisabeth Kim: Tízezer könnycsepp, Lisa See: Hóvirág és a titkos legyező
2014. jún. 29. 10:22
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! :))
2014. jún. 29. 16:30
 3/6 anonim válasza:
Az Egy gésa emlékiratait nem olvastam még, de a Menekülés a 14-es táborból is nagyon érdekes könyv, bár a könyvet nem az a személy írta, akivel megtörtént ez az egész, de ha nekiállsz, rá fogsz jönni, hogy miért. :) Én nagyon ajánlom!
2014. jún. 30. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi, majd lecsekkolom :)
2014. júl. 1. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Született egy törvénytelen fiuk, igen.

A csan kedveskedő, becéző forma, általában gyerekekre mondják. A szan tiszteletteljes, hasonló korcsoportba tartozó felek közti megszólítás.

2014. júl. 3. 12:05
 6/6 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm :)

egyébként honnan tudod, hogy született gyerekük?

2014. júl. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!