Egy könyvet keresek amit a nemrég láttam a könyvesboltban, de elfelejtettem a címét. Valakinek ismerős?
Zöldes borítója volt, egy kastély vagy egy park volt rajta, talán egy ember is. Azt hiszem 3 részes sorozat lehetett, régebbi korban játszódott, talán 17.-18.-19.század körül. Tudom, hogy ez nagyon sok könyvre jellemző, de tényleg nem emlékszem többre :/
A válaszokat előre is köszönöm :)
Esetleg ez a trilógia? [link]
Én, személy szerint, imádom ezt a sorozatot, kétszer elolvastam, most olvasom harmadszorra, és még mindig vannak benne olyan részletek, amelyeket elsőre, másodjára nem fedeztem fel, mert nem tűnt fontosnak... Imádom a két főbb szereplő románcát, és néha már egyenesen meg akartam ütni valamit, azzal, hogy "Hát miért nem veszitek észre, hogy szeretitek egymást?!" Igen, türelmetlen vagyok:)
A lényeg, hogy ha nem is ez volt (mert ez igazából nem régebbi korban játszódik, csak részben), én akkor is meleg szívvel ajánlom figyelmedbe ezt a trilógiát. Én először úgy voltam vele, hogy egye fene, próbáljuk meg, hátha jó lesz, aztán meg le sem tudtam tenni, és alig tudtam várni, hogy kijöjjön az utolsó rész is, a Smaragdzöld.:))
Nem, sajnos nem ez az. :/
De az a trilógia a kedvencem. Én is kétszer olvastam és egyszerűen imádom!
Nem, sajnos nem ez az :/
Zöld volt a háttér, mintha valami park lenne ott. És egy ház vagy kastély.
Milyen stílus? Fantasy, stb.
És mekkora volt a könyv? Milyen vastag?
Már megvan. De azért köszönöm a válaszokat. :)
Pemberley-krónikák 3.rész volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!