Mi lenne Neville Longbottom patrónusa?
Figyelt kérdés
A könyvekben nem említik, mi Neville patrónusa és nem tudok róla, hogy Rowling valamilyen interjúban elárulta volna.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy szerintetek milyen állat illik Neville-hez.
Nekem elsőre az oroszlán ugrott be,de jobban belegondolva, nem tudtam teljesen összeegyeztetni a fiú személyiségével. Viszont jobb ötletem nincs. Szerintetek?
2014. jún. 26. 17:45
4/10 anonim válasza:
Először az elefánt vagy a panda jutott eszembe, de lehetne akár béka is, mint a háziállata. A pingvin is illene hozzá :)
6/10 anonim válasza:
Én olvastam a könyveket, de ne emlékszem a patrónusára, lehet, hogy nem is volt említve.
7/10 anonim válasza:
a patrónusa sem a könyvekben sem a filmekben nem volt említve, sőt még Rowling sem tett róla említést egyetlen interjúban sem (amennyire én tudom).
8/10 anonim válasza:
béka, mint Trevor vagy borz, mert a felesége Hograbugos vagy tigris/ oroszlán, a bátorsága miatt.
9/10 anonim válasza:
Én oroszlánt vagy borzot tudok elképzelni:)
10/10 anonim válasza:
Én olvastam olyat ahol medve volt a patrónusa (Nurmengard trilógia). Szerintem ez is elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!