Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok könyveket ajánlani...

Solyii2 kérdése:

Tudnátok könyveket ajánlani egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Bartimaeus-trilógia.

2014. jún. 26. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is 14 vagyok, bár az ízlésünk nem biztos, hogy egyezik. Mindenesetre, ha egy romantikus, szomorú és egyedi történetre vágysz, akkor tudom ajánlani a kedvencemet, a Csillagainkban a hibát John Greentől.

Ha ez nem illene annyira hozzád, vagy már olvastad, akkor itt van még pár, ami talán tetszene:

Simone Elkeles - Tökéletes kémia

Leiner Laura - Szent Johanna Gimi (ugyanúgy tőle a Bábel, a Remek!, az Ez is remek!... bár ezeket még nem olvastam)

Jane Austen - Büszkeség és balítélet

Nekem ezek a kedvenceim, hátha segíthettem velük :)

2014. jún. 26. 20:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeke! A szent johanna gimit és a bábelt már olvastam és nagyon tetszetek!
2014. jún. 27. 15:37
 4/5 anonim válasza:

Cassandra Clare:A vègzet ereklyèi sorozat ès mèg tőle a Pokoli szerkezetek

Kerstin Gier:Időtlen szerelem sorozat

mondjuk magam kiindul a ezeket szerintem elolvastad,de ha nem akkor minèl előbb.:)

Ès mèg van az Èhezők viadala sorozat Suzanne Collinstól,Veronica Rothtól a Beavatott sorozat,de ha ezek is meglennènek akkor szellemülj át ès olvasd el Lőrinc L. Lászlótol Az èszaka doktorát.

2014. jún. 28. 19:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Ebből a listából az Éhezők viadala van most éppen folyamatban, az angyon tetszik. De ha ezzel végeztem akkor mindenképpen elolvasom a többit is. Köszi a tippeket!
2014. júl. 1. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!