Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van valaki aki már olvasta a...

Van valaki aki már olvasta a Csillagainkban a hiba c. konyvet és nem értette meg teljesen a mondanivalóját? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 éves vagyok és a neten olvastam a konyvrol, hogy milyen jó, ezért elkezdtem olvasni. Nem tudom, hogy velem van -e a baj, mert a végénél nem is tudom nagyon furcsa érzésem volt.

Lehet, hogy csak idosebb korban kellet volna olvasnom?

Vagy talán ennyire hülye vagyok, mert minden ilyen korú megérti az ilyen elvont, szomorú konyveket? Volt már valakinek ilyen problémája ezzel a konyvel,vagy egy másik hasonlóval?

2014. jún. 25. 20:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

attól hogy nem sírtál érthetted a lényegét, a mondani valóját :)

én 17 vagyok, megsirattam a könyvet, hiszen ha belegondolunk egy szörnyű dologról, a (fiatal kori) halálról. és mivel nekem is van barátom folyton az jutott eszembe, hogy mi hogy élnénk meg, ha a másik beteg lenne.

sírástól függetlenül te is átérezhetted :)

2015. ápr. 2. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!