Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vélemények Coelho Veronika...

Vélemények Coelho Veronika meg akar halni c. könyvéről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
nekem tetszett, tulajdonképpen szórakoztató, elgondolkodtató és érdekes, DE. nem érdemes bevenni,h. Coelho mekkora egy jó író, ha belegondolsz közhelyeket harsog megható körítéssel és olyan dolgokról ír, amikhez nem sok köze, csupán felszínes tudása van. nem kell nagyra értékelni őt....de ha ennek tudatában vagy, és nem fogod a könyvet világmegváltónak tartani, akkor olvasd csak bátran. nekem az volt a véleményen utána,h. vmi hiányzik belőle. talán az igazi mélység és hozzáértés a témához.
2010. jan. 3. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor először elolvastam nem tetszett. Valahogy én is úgy éreztem, hogy valami nem jó, valami hiényzik belőle.

Aztán unalmamban elolvastam másodjára és sokkal többet megértettem belőle, és sokkal jobban megtetszett.

Harmadik elolvasásra imádtam!:)

15/L

2010. jan. 3. 19:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi :)

A 11 percet olvastam eddig tőle, az tetszett. Az alapsztori nem volt egy egetrengető, meg maga a történet sem, de mond dolgokat, ha úgy tetszik akár közhelyeket is.

Lehet h nem mélyed el nagyon a témában, meg h csak a közhelyeket hangsúlyozza, de legalább megteszi.

2010. jan. 3. 19:47
 4/8 anonim válasza:
2010. jan. 6. 17:39
 5/8 anonim válasza:
100%
nem tudom, amikor én a suliban a Veronika megakar halni- val a kezemben fangáltam a folyosón, a latintanárom és az irodalom tanárom ki volt borulva, h hogy szerethetem Choelho-t. Nekem elsőre is tetszett a könyv nagyon. De tényleg. Én imádtam.
2010. jan. 10. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Én filmben láttam, szerintem elég vontatott volt, de megteszi. Sokkal jobb filmek is vannak ilyen témában: Girl, interrupted, magyarul: észvesztő
2010. aug. 14. 09:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam h készült belőle film is. Majd utána nézek. Köszi.
2010. aug. 14. 20:39
 8/8 anonim válasza:
FANTASZTIKUS :x:x
2010. nov. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!