Ajánlanátok könyveket egy 8 éves kislánynak?
Nógrádi Gábor: Petepite --- ez biztosan tetszene neki, és nincs benne semmi olyan, ami nem neki való.
Harry Pottert olvasta? sztem 8 évesen azt már el lehet kezdeni, ha annyira szeret olvasni, akkor nem fogja elriasztani a terjedelem.
Astrid Lindgren Harisnyás Pippi sorozatát is ajánlom.
hmm más egyelőre nem jut eszembe sajnos.
Nógráditól több könyvet is olvasott, mert elsőben a tanítónéni az ő könyveit ajánlotta nyárra. Viszont a Harisnyás Pippi jó ötlet.
Harry Pottert még nem merem odaadni neki, félelmetesnek találom. Bár most Böszörményitől a Gergőt kezdte el, állítólag az hasonlít a Harry Potterhez.
A Harry Potter eső kötete nagyon gyerekbarát, semmivel sem rosszabb mint a star wars könyvek.
Szerintem jó választás még a Bűbájos Boszorkák könyvsorozat is, ami a tévés sorozat alapján van, én imádtam régebben.
Jacqueline wilson összes kötete jó szerintem.
A pöttyös könyvek, vagyis az ilyen magyar lányos regények is igazán jók.
Amugy pedig a loowodi árvát is ajánlom Charlotte Bronte-tól, ez a Jane Eyre kisebbeknek való átirata. Erkölcsi nevelőszándék szempontjából hasznos.
Remélem segítettem. :)
Pöttyös könyveket nagyon szereti, főleg G. Szabó Juditét. Ebből már csak 1-2 van, amit nem olvasott. Most az én régi könyveimet kezdte olvasni (Váratlan utazás sorozat). Viszont a Loowodi árvának utána nézek.
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!