Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok könyveket egy 8...

Ajánlanátok könyveket egy 8 éves kislánynak?

Figyelt kérdés
Izgalmas, fordulatos könyveket ha lehet.
2010. jan. 3. 16:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bálint Ágnestől már szinte mindent olvasott, Vukot is, Babet is, úgyhogy várok még ötleteket.
2010. jan. 18. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Nógrádi Gábor: Petepite --- ez biztosan tetszene neki, és nincs benne semmi olyan, ami nem neki való.

Harry Pottert olvasta? sztem 8 évesen azt már el lehet kezdeni, ha annyira szeret olvasni, akkor nem fogja elriasztani a terjedelem.

Astrid Lindgren Harisnyás Pippi sorozatát is ajánlom.

hmm más egyelőre nem jut eszembe sajnos.

2010. jan. 21. 19:50
 13/15 A kérdező kommentje:

Nógráditól több könyvet is olvasott, mert elsőben a tanítónéni az ő könyveit ajánlotta nyárra. Viszont a Harisnyás Pippi jó ötlet.

Harry Pottert még nem merem odaadni neki, félelmetesnek találom. Bár most Böszörményitől a Gergőt kezdte el, állítólag az hasonlít a Harry Potterhez.

2010. jan. 24. 06:26
 14/15 anonim ***** válasza:

A Harry Potter eső kötete nagyon gyerekbarát, semmivel sem rosszabb mint a star wars könyvek.

Szerintem jó választás még a Bűbájos Boszorkák könyvsorozat is, ami a tévés sorozat alapján van, én imádtam régebben.

Jacqueline wilson összes kötete jó szerintem.

A pöttyös könyvek, vagyis az ilyen magyar lányos regények is igazán jók.

Amugy pedig a loowodi árvát is ajánlom Charlotte Bronte-tól, ez a Jane Eyre kisebbeknek való átirata. Erkölcsi nevelőszándék szempontjából hasznos.

Remélem segítettem. :)

2010. ápr. 6. 23:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Pöttyös könyveket nagyon szereti, főleg G. Szabó Juditét. Ebből már csak 1-2 van, amit nem olvasott. Most az én régi könyveimet kezdte olvasni (Váratlan utazás sorozat). Viszont a Loowodi árvának utána nézek.

Köszönöm:)

2010. ápr. 7. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!