Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol lehetne megvenni a Disney...

Hol lehetne megvenni a Disney Violetta regény első részét és a naplót, aminek a címe a titkaim az álmaim?

Figyelt kérdés
Az auchan-ban lehet kapni, a solymáriban voltam, de ott nem volt, más Budapest közeli auchan-ban esetleg? vagy valahol máshol lehet kapni?, az interneten sehol sem írnak róla, az egmont könyvkiadó adta ki, de azt olvastam pár helyen, hogy megszűnik a kiadó, erről tud valaki valami konkrétat?

2014. jún. 17. 15:27
 1/4 anonim válasza:

Én olyan regényt szegeden vettem. DE neten is rendelhetsz valami violettásat. Itt keresgélhetsz!

[link]

2014. jún. 25. 10:43
 2/4 anonim válasza:

Ilyenre gondolsz?

[link]

Nekem is van, mi neten rendeltük az apródon.

2014. aug. 4. 15:08
 3/4 anonim válasza:
Hali!Violettás naplót a Vaterán tudsz rendelni vagy a Müllerben venni és a regényt a miskolci auchanból tudod megvenni.
2014. aug. 23. 16:38
 4/4 anonim válasza:
Az egmont kiadó megszűnt de egy másik nyomda vette át tőlük a könyveket és azok fogják nyomtatni.Többek között a Violettát is.
2014. nov. 18. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!