Szent Johanna gimi:Nektek Virág emoként vagy hippiként szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 07:00
1/18 anonim válasza:
Egyértelműen hippiként. Nekem Emóként nem is tettszett annyira. Persze akkor is szerettem, de mikor Hippi lett...nah akkor zártam igazán a szívembe <3
2/18 A kérdező kommentje:
:) Koszi, hogy válaszoltàl!!
2014. jún. 15. 08:30
3/18 anonim válasza:
Nekem is hippiként lett sokkal szimpatikusabb, de emóként is nagyon szimpi volt. Már akkor tudtam, hogy ő lesz az egyik kedvencem, amikor Reni kajáját megette :D
De hippiként valahogy jobbakat tudtam rajta nevetni.
4/18 anonim válasza:
hippiként mert akkor olyan édes! :)
5/18 A kérdező kommentje:
Koszii!!! :-)
2014. jún. 15. 14:35
6/18 anonim válasza:
Nekem egyáltalán sehogy,mivel ilyen elmeroggyant lény nem életképes,mint ő. Nincs is személyisége...
7/18 anonim válasza:
Bírtam amikor Emó volt, ha a Hippi tényleg sokkal jobb. Jobban is illik a személyiségéhez. :)
8/18 Cortezlove válasza:
En hippikent jobban szerettem mert akkor sokkal vidamabb volt es sokkal kedvesebb,viccesebb,aranyosabb jobban Viragos!!! Nem tudom ki hogy van vele de en baromira orultem amikor osszejott Ricsivel sokkal boldogabb lett mint Doriannal volt.. ;)(Szerintem ennek a tobbi osztalytarsa is jobban orult mint ay orult emos korszakanak!!)
9/18 SeSe1234 válasza:
egyertelmu hogy hippikent mert akkor az a hulye Dorian is elhuz meg ricsivel jar meg amugyis Virag akkor egy csokorpoldogsag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!