Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Zéró referenciával és ismertsé...

Zéró referenciával és ismertséggel mennyi esélyem lehet a könyvírásal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sosem írtam még, amolyan hobbiszinten elkezdtem egy könyvet írni, ami úgy néz ki, hogy a nyáron kész is lesz. Érdemes lenne vele próbálkoznom pályázati felhívásokon vagy esetleg kiadóknál? Félreértés ne essék, nem ebből szeretnék megélni, de ha van valamennyi esélyem, akkor miért ne használnám ki?
2014. jún. 8. 14:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is "hobbiíró" vagyok.Már több történetem el is készült-éppen most gépelem az egyiket ;)

Ami fontos: miután megírtad,ne vágj bele azonnal a kiadatásába! Először olvasd át többször,javíts át benne esetleges hibákat(nem helyesírásira gondolok),ha jó ötletnek tartod,olvastasd el valaki mással,és csak utána keress kiadót :)

Egyébként olvass minél többet-ne csak könyvet,újságot is,vagy akár itt a neten-,mert az segít az írásban is :)

2014. jún. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!