Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyire baj, ha véletlenül...

Mennyire baj, ha véletlenül férfinevet adtam neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy könyvet írok, és a főhősnőnek francia nevet akartam adni. Rá is kerestem a neten egy párra, kidobott néhányat, és pont az Étienne-n akadt meg a szemem. Sajnos nem tudtam, hogy az férfinév, és elneveztem a főhősnőt Étienne-nek. Ez mekkora baj? Át kéne neveznem?

Az a helyzet, hogy már régóta Étienne-nek írtam, 80 oldalon keresztül.

2014. jún. 5. 15:44
 1/5 Warren Scott ***** válasza:

A francia nyelvhez sajnos nem értek, de szerintem nem gond. Gondolj csak Joss Whedon Firefly sorozatában a Jayne nevű karakterre aki minden csak nem nő xD

Beiktathatsz poénokat a nevével élcelődő karaktereken keresztül, összességében még előnyt is kovácsolhatsz ebből.

2014. jún. 5. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszodat! :)
2014. jún. 5. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem hiszem hogy túl sok francia olvasója lesz a könyvednek, és ez jól hangzó név, nem hiszem hogy bárkinek is fel fog tűnni, ne aggódj!
2014. jún. 5. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ciki :) Azért az Etienne elég nyilvánvalóan fiúnév, de ha a történetben valahogy megmagyarázod, miért lett ez a neve, jól jöhetsz ki belőle. De hogy a későbbiekben ne legyen ebből probléma, itt egy oldal, itt mindenféle nevet megtalálsz, nemzetek és nemek szerint szétválasztva, a következő szereplőkhöz jól jöhet majd: [link]
2014. jún. 5. 23:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Legközelebb jobban megnézem.:D
2014. jún. 7. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!