Mikorra várható A tűz és jég dala 6. kötete?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 03:52
1/9 anonim válasza:
A legoptimistább becslések szerint is: jövőre.
2/9 anonim válasza:
Hetente megkérdezik kábé, a legutóbbi könyv 3 éve jött ki, amire 6 évet kellett várni. Én esetleg a jövő év végét saccolnám, de még evvel is nagyon optimista voltam.
3/9 anonim válasza:
Szerintem jövőre már kiadják, de még 1 évet számolj rá amíg magyarul is kiadják. Ha logikusan átgondoljuk, tekintve hogy a sorozatban már a 4. évadban van pár szereplő akik már az 5. könyvben tartanak, míg van ahol csak a 3. vége, de most nem ez a lényeg, az 5. évad szerintem ledarálja a 4-5. könyvet, pár apróbb kihagyásokkal. Nem nagyon lehetne két évadra venni, mint a 3. könyvet, mert a 4-5. könyv eléggé vontatottak, nem történik benne annyi minden szerintem hogy 2 évad kijöjjön belőle, bár ez a készítőktől függ. De amire ezáltal ki akarok lyukadni, az az hogy ha csak George nem akarja hogy a sorozat beérje a könyvet, nem ártana jövőre kiadnia. Viszont ha azt nézzük, hogy már 3 fejezetet a 6. könyvből publikált, akkor szerintem már van rá esély, hogy legkésőbb 1 éven belül kiadja, legalábbis nagyon remélem.
4/9 anonim válasza:
"ha csak George nem akarja hogy a sorozat beérje a könyvet"
Lényegtelen, hogy mit akar, vagy mit fog tenni, a tv sorozat így is-úgy is el fogja spoilerezni a könyveket - akár ugyanaz lesz az utolsó évadok tartalma, mint a még meg nem jelent könyveknek, akár más lesz a tartalma, el-spoilerezi majd. Előbbi esetben egyértelmű, hogy miért, utóbbi esetben pedig azért, mert az események fordítottja fog megtörténni a könyveknél - vagyis a sorozat bemutatta, hogy mi nem lesz a könyvekben (ez is egyfajta spoiler)! Soriból 7 évadot terveznek; az utolsó könyvre még ezer évet kell várni... Buta dolog volt engednie a tv-széria létrejöttét, mielőtt még megírta volna, legalább az utolsó előtti könyvet is.
*Bocsi az off-ért! De fontosnak éreztem leírni.
5/9 anonim válasza:
igaz, de az átlag nézőt magasról nem érdekli a könyv.
6/9 anonim válasza:
Azért aztbnem mondanám hogy az àtlag nézőt nem érdekli a könyv, mert akàr a hivatalos facebook oldalas kommmentekből, vagy az ezen az oldalon feltett kérdésekből kiindulva a többség olvasta a könyveket...
7/9 anonim válasza:
de az HBO-t nem az átlag magyar, hanem az átlag amerikai érdekli, plusz azért itt is és facen is inkább a nem olvasok vannak többen, rengetek az olyan kérdés ahol spoilert kérnek. meg a facen a felháborodások a kedvenceim,a mikor valaki be spoilerezik és a többi támadja :D a lényeg, a lényeg- a HBO-nak nem érdeke szüneteltetni az arany tojást tojó tyúkot és az én sajnálatomra, de valószínű, hogy behozzák a könyveket.
8/9 anonim válasza:
Én is egyet értek, hogy az HBO nem fogja leállítani az aranytojàst tojó tyúkjukat csak mert George nem írta még meg az utolsó könyveket, plàne úgy nem hogy tudjàk is hogy mi lesz a vége...bàr George bàrmikor mondhatja, hogy oké ha én azt mondom szünet, akkor szünet vagy kaptok egy csinos kis pert a vàllatokra
9/9 anonim válasza:
Egyébként én is imàdom amikor valaki megkérdezi, hogy jaaaj most mi lesz az xy szereplővel, valaki meg elmondja és egyből 15-ten ugranak neki, hogy fa**ért kell spoilerezni meg biztos erre veri otthon xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!