Milyen a Csillagainkban a hiba c. könyvhöz hasonló hangulatú, témájú regény van?
Figyelt kérdés
ami fiataloknak íródott és fiatalokról szól.2014. jún. 1. 09:31
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. jún. 1. 13:03
3/7 anonim válasza:
Nem olvastam a Csillagjainkban a hibát (jó amúgy?), de ha jól emlékszem a tartalmára kb, akkor a Tajtékos napok lehet hasonló :) de ha nem hasonlít, akkor is érdemes elolvasni!
4/7 A kérdező kommentje:
így leírásban van ami hasonló a CsAH-hoz. felkeltette a figyelmemet, holnap utána is nézek.
ha még nem olvastad a Csillagainkban a hibát, akkor szerintem azonnal ragadt meg, mert iszonyúan jó.
2014. jún. 2. 17:35
6/7 anonim válasza:
Utolsó dal. meg elvileg Nicholas Sparksnak még ilyen sírós könyvei vannak
még nem olvastam, de a Megmaradt Alice-nek is jónak tűnik, bár ez más betegséget - alzheimer kórt dolgoz fel.
7/7 anonim válasza:
Ha maradnék (If I stay), hamarosan vetítik a belőle készült filmet. nagyon szép könyv, érdemes elolvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!