Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen jó romantikus könyveket...

Milyen jó romantikus könyveket tudtok?

Figyelt kérdés

Kedvenceim:

John Green :Csillagainkban a hiba

Tammara Webber: Easy-Egyszeregy

Első csók könyvsorozat

és még tetszik a

Jay Asher: Tizenhárom okom volt -is:)

#könyv #romantika #John Green #Csillagainkban a hiba #Tammara Webber #te fault in our stars
2014. máj. 29. 21:00
 1/2 anonim válasza:

Hu hát rengeteg van, Nora Robertstől is pl. De most nekem mindent visz Leiner Laurától a Szent Johanna Gimi sorozat :) Én személy szerint Suzanne

Selfors-tól is szeretem a Mentsük meg Júliát is, mely a Rómeó és Julia története happy enddel a végén. :) Nicholas Sparks-Utolsó Dal. Twilight könyvek. :)

Nyrae Dawn-A Játszma :)

Kim Carpenter, Krickitt Carpenter-Fogadom (ebből készült a film) :) hát így hirtelen ennyit tudok ajánlani :)

2014. máj. 29. 22:10
 2/2 anonim válasza:

Én a Szent Johanna Gimit nem ajánlom, bár attól függ hány éves vagy.

Jamie Mcguire - Gyönyörű sorscsapás, Veszedelmes Sorscsapás (ez a második kötete), Gyönyörű házasság (ez a befejező novellája)

Simone Elkeles - Tökéletes kémia, Vonzás szabályai (második kötet), Láncreakció (harmadik kötet), Leaving Paradise (ez egy másik könyve, még csak pdf-be van fent magyarul, azt hiszem rajongói fordítás), Return to paradise (előzőnek a második kötete)

Stephanie Perkins - Anna és a francia csók

2014. máj. 30. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!