Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok a Csillagainkban a...

Olvastátok a Csillagainkban a hibát?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi lett Anna mamájával?:D És Hazel-lel?:/ Épp most olvastam ki, nekem nagyon tetszett, bár felét végigbőgtem.

2014. máj. 28. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Én olvastam, épp vasárnap értem a végére. Szerintem ez volt életem legszomorúbb könyve, de csak egyszer sírtam el magam rajta. Azt hiszem Hazel története se tartott már sokáig a könyv után. :( Azt szerettem a történetben, hogy még a legszomorúbb pillanatokban is megőrizte a humorérzékét, pont amikor majdnem elbőgtem magam. Anna mamája örök rejtély marad, de legalább a hörcsöggel minden rendben. :)
2014. máj. 28. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Pont ma fejeztem be.

Anna anyukájával fogalmam sincs mi lett, és mivel folytatás se igen lesz, nem is fogjuk szerintem soha megtudni.

Hazel-nek maximum egy évet adnék, mert lelkileg nagyon megviselte Gus halála, előbb-utóbb ennek fizikailag is következménye van...

Én először a filmelőzetest láttam, egy héttel ezelőtt még azt sem tudtam mi fán terem ez a könyv, de már a videón is sírtam, képzelheted mi volt a könyvnél. :D

2014. máj. 30. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én ma olvastam ki, és nagyon nagy hatást gyakorolt rám a történet. imádtam, imádom, imádni fogom amíg élek. hm, hogy mi történt Anna mamájával? két lehetőség van: nagyon megviselte őt Anna halála, ezért magába zárkózott és még a Holland Tulipánembert is kizárta az ő világából, ergo nem ment hozzá. a másik lehetőség szerint, meg új életet akart kezdeni, és hozzáment a Holland Tulipánemberhez, viszon ehhez az "új-élet-kezdés"-be az is beletartozik, hogy elköltözik abba az országba, ahol a voltférje, a kibírhatatlan Peter Van Houten él... bár lehet, hogy Van Houten a Tulipánemberes dolgot csak kitalálta a könyvben, és akkor bármi megeshet, mert ez egy fixció.

Hazel... hm. elég erős egyéniség, de szerintem Augustus halálát vagy nem tudja feldolgozni, és ebbe max egy év után belehal, vagy próbál erős lenni, és a végsőkig elmenni, hogy élhessen, hiszen Gus ezt szerette volna. nem tudom. nagyon szeretem Hazelt, és szomorúsággal tölt el amikor arra gondolok, hogy rá is ez a sors vár (mint Gusra), és bármikor meghalhat.

Gus halála mintha várható lett volna, mindig ott bujkált a sorok között. mert azért legyün reálisak: valaki közülök meg fog halni a végén, és mivel Hazel narrálja a történetet, nincs rá sok esély, hogy őt viszi el a rák, tehát akkor Gust.

nem is lett volna "jó" a történet ha boldogan fejeződik be, mert ott lógott volna a levegőben a gondolat, hogy bár a könyv végére még mindketten élnek, egy kis idő után valamelyikük meghal... és én nagyon hálás vagyok az írónak, hogy Augustus halálát beleírta, egyrészt azért, mert így kerek egésszé vált a könyv, másrészt mert szerintem a fiú halálával arra akar utalni John Green, hogy Hazelre is ez vár: a fiatal halál.

10/10*** nagyon tetszett

(13/L)

2014. jún. 1. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
A délben nekifogtam a regénynek és nem bírtam letenni. Most, éjszaka fejeztem be. Nem sok könyvvel csináltam így, hogy egyből kiolvasom. Én sem tudom, hogy tetszett-e, mert egy ilyen tragikus történetre nem mondhatom, hogy tetszett, de jó volt, csak nagyon szomorú. A második felét vegigbőgtem. A filmet még nem láttam. 15/L
2014. aug. 3. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!