Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Létezik olyan oldal, ahol...

Létezik olyan oldal, ahol össze tudom gyűjteni, milyen könyveket olvastam?

Figyelt kérdés
Egy adatbázisra gondolok, ahol fent vannak a könyvek, én pedig létre tudok hozni egy listát, hogy mit olvastam már el.

2014. máj. 28. 08:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es, ez a mondatod mit jelent? "na azért az kis túlzás hogy ennyike mint a kultúra alapja" mi az az ennyike mint - ennyi mind akar lenni?

Pedig az igazi nagyokat még le sem írtam: Shakespeare, Molière, Dante vagy Goethe... ... Nem a mostanában megjelent bestsellereket kell olvasni, az nem irodalom.

2014. jún. 1. 10:27
 12/18 anonim ***** válasza:

hát ha csak azokat olvastad akiket felsoroltál akkor nem érzem azt hogy farokméregetés esetén akármi félnivalóm lenne

ettől még tény hogy akiket ott leadtál mint kultúra alapja az messze áll a realitásoktól olyan szerzők maradtak ki akik negligálása alapból beszédes főleg ha valaki ilyen univerzálisabb célzatú listát akar állítani még ha csak ilyen hamarjában is gyakorikérdéseken

2014. jún. 1. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy sokan kimaradtak, például magyar költők.
2014. jún. 2. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:

én inkább....

Musil, Hrabal, Joyce, Dosztojevszkij, Proust, Goncsarov, Gide, Flaubert, Sartre, Sillanpää, Solohov, Mann, Murakami, Ottlik, Krasznahorkai, Szerb, Faulkner, Larkin, Bulgakov, Duhamel, Mauriac, Marquez, Borges, Cortazar, Sabato, Bjornson, Sienkievicz, Liu O, Oe

inkább bemásoltam egy üzenetküldésem egy részletét nem akartam írogatni

...hiánya miatt szólaltam fel

2014. jún. 2. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Ennél a kérdésnél spec teljesen ambivalens hogy az illető azt akarja nyomon követni hogy Victor Hugo mely könyveit olvasta el eddig, vagy hogy a Szent Johanna Gimi hányadik köteténél tart.
2014. jún. 2. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, ők is kimaradtak, de talán nem egy 14 éves lánynak valók - bár nekem fiatalkoromtól Dosztojevszkij a kedvencem, főleg a Fehér éjszakák. Bár vannak olyanok a felsorolásban, akiket nem ismerek - sajnos. És olyanok is, akikkel próbálkoztam,de nem ment. Amiket felsoroltam, azok -remélhetőleg - mindenki számára "fogyaszthatók", és még klasszikusok is...
2014. jún. 3. 08:44
 17/18 A kérdező kommentje:

Fhu, milyen jó kis vita indult itt...

Hát, én 18 vagyok, a felsorolt könyvek jelentős részét olvastam, de ha már kultúra, akkor Orwell például mindenképp helyet érdemel. (:

Meg én úgy gondolom, hogy ha valaki már olvas (még ha a mai ponyvaregényeket is, amiknek semmi irodalmi értékük), akkor az már becsülendő.

Én olvasok mindent, a ponyvákat is elolvastam, csak hogy tudjam, mit szidok. (:

De azonfelül Kingtől Asimovig mindenben találok valamit, amit szeretek.

2014. jún. 3. 14:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Annyit javítanék,6-os,hogy az Egy asszony életét Maupassant írta és nem Zola.amúgy egyetértek.aki meg írta,hogy mind több mint 50 éves,hát sztem ezek ezerszer jobbak mint a szürke 50 árnyalata vagy ezek a mai baromságok. 28/N
2015. márc. 15. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!