Miről szól az Arvisura, és a netről hol lehet letölteni?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg megvenni?2009. dec. 29. 15:20
1/4 anonim válasza:
Az Arvisúra Igaz szólást jelent. Paál Zoltán írta le könyv formában. Tulajdon képen a magyarság ős történetéről szól. Nagyon érdekes kis könyv, csak nehéz olvasni, mert rengeteg adatot tartalmaz. Ha olvasod felfoghatod mesének, vagy igaz történetnek is, de minden esetre az olvasás után még hetekig fogsz rajta rágódni. A könyvet én a Fehérló fia könyvesboltban vettem meg. Biztos van több üzletük is, de én a Budapest VIII. ker. József utcában lévőben vettem. Akkor 7000Ft. volt. Lehet, hogy azóta drágult, bár nem hiszem.
2/4 anonim válasza:
Amire elfelejtettem válaszolni! Letölteni nekem a DC++ oldalról sikerült még régebben.
3/4 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod a letöltést, keress meg privátban és megbeszéljük.
4/4 anonim válasza:
Én olvasom az Arvisurát és el hiszem.
Vannak sokan, akik most a legdurvább jelzőkkel illetnek.
Semmi rosszra nem tanít, az Arvisura.
Nem a Magyarok az elsők, de ott voltunk mi is.
Arra tanít szeressük egymást és a világot.
Mi ebben a rossz?
Egy ember sem ér többet, vagy kevesebbet, mivel csak tanulni vagyunk itt a földön, a lelkünk tanul, de csak testtel képes tapasztalatot gyűjteni.
2 év és minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!