Arthur C. Clarke - A város és a csillagok, wtf?
Figyelt kérdés
Egy ideje elkezdtem olvasni ezt a könyvet, de egy valamit nem értek:
A harmadik vagy negyedik fejezetben írják, hogy Alvin épp Diasparon kívül jár, és látja a sivatagot meg a csillagokat, stb.
Aztán a hatodik fejezet arról szól, hogy Alvin végig a kivezető utat keresi a városból.
Most akkor mi van?
Gondoltam rá, hogy biztos rosszul emlékszem, direkt ezért olvastam bele pár sort a harmadik/negyedik fejezetbe, ahol megint csak azt olvastam, hogy kint járkál Alvin.
2009. dec. 28. 23:13
1/2 anonim válasza:
Most kezdtem el olvasni én is. Arról van szó, hogy a városon kívül sivatag van. A valóság az, hogy a sivatag csak egy gépek által keltett illúzió. Alvin majd felfedezi mi van azon túl.
2/2 A kérdező kommentje:
Aha, köszi.
Nem nagyon fogtam fel, de most már minden tiszta :)
2010. jan. 17. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!