Mi legyen a főszereplő neve?
Figyelt kérdés
Egy amolyan urban fantasyt írnék, már szinte az egész sztori kész van fejben, de nem tudom eldönteni, mi legyen a főszereplő neve. Ti mit választanátok: Emma, Lily, Jackie vagy Leslie? (Ezt egy közel két oldalas névlistáról választottam ki, de továbbnem tudtam szűkíteni)2014. máj. 18. 14:27
12/20 anonim válasza:
Az Emma név túl gyakori a történetekben, inkább valami ritkábbat, különlegesebbet válassz. A Jackie az túl rámenős, a Lily az szerény lányra illik, a Leslie pedig lányos
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket és véleményeket :)
2014. máj. 19. 16:13
14/20 anonim válasza:
Grosschmid-Feinholt Felicián
Osváth Valdemár Franklin
Prinz-Adaetor Boralis
csávókám is jókat írt
Schwarcz Gusztáv Tivadar
Aurély-Teifenher Ottokár
há mi nevek repkednek Cseh Sző .p
15/20 anonim válasza:
Nekem egyik név sem tetszik. Szerintem hívják valami hónapnak (angolul).
16/20 A kérdező kommentje:
#14: ?!
#15: már elneveztem, végül teljesen más nevet kapott, amit az egyik barátnőm ajánlott :) de azért köszi
2014. máj. 21. 17:57
17/20 anonim válasza:
De legyen má Klütamnesztraaaaaaa
léccciiiii .____.
19/20 anonim válasza:
Szerintem Chzäzar-Mangerfurt Károly
20/20 A kérdező kommentje:
Alyx lett a neve :) (imádom*.*)
2014. máj. 22. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!