Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legszebb név?

Melyik a legszebb név?

Figyelt kérdés

Magam(!!!) lefoglalására írok egy kis regényt, de már három napja a nevekkel kallódom. Szeretnék különlegeset adni, de sehogy nem találok. Angol/amerikai név kéne. A lányról pár dolog: rossz, sokat jár bulikba, cigizik, drogozik, titokzatos, szarkasztikus.

A fiú jelleme: okos, jó tanuló(de nagyon helyes), kedves és nagyon mást nem tudok:D

Először Elizabeth volt a lány neve, és Effy a beceneve, de meg szeretném változtatni, mert a Skins című sorozatban is Effy van, nem szeretnm lenyulni. Olyan név kéne, ami illik rájuk, és van valami szép beceneve. Köszönöm:)

2014. máj. 17. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:

A lányhoz nagyon illene a: Vanity,aminek a jelentése hiúság, becézve Vans. Kiejtve: Veniti, Vensz.

Szerintem klassz lenne.

A fiúnak talán a Trace (Trész), vagy az Yves (Ív).

Sok szerencsét!:D

2014. máj. 17. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:

én lánynak a Rebeccára gondoltam, becenévnek Becca

fiú pedig Jamie...mondjuk ennek nincs nagyon beceneve szerintem :/

2014. máj. 17. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Lány: Faith

Fiú: Jesse

2014. máj. 17. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!