Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szoktatok álmodni?

Szoktatok álmodni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy albumon dolgozok, egy olyanon amibe álmokaat gyüjtök össze. Még csam max 20 db van ezért szeretném, ha irnátok nekem, saját illetve ismerősötök álmait is !! Fontos lenn. Szóval remélem irtok nekem!!

De arról is szivesen beszélek, hogy ki hogy illetve mit szokot álmodni! (pl van aki szinesben és van aki fekete fehérben álmodik, van aki tudja az álmait irányitani van aki némán alszik, azaz nincsenek hangok csak jelenetek, stb)

#könyv #álom #szórakozás!
2014. máj. 15. 19:59
 1/9 Warren Scott ***** válasza:

Igen, szoktam álmodni.

Időnként angolul, és nem vicc, de van mikor más nyelven, de van angol feliratozás.

Általában valami olyasmiről van szó az ilyen álmokban, hogy egy problémát kell csoportosan megoldanunk.

Az álmomban szereplőket az életben soha nem láttam, nem ismerem őket, de az ilyen álmoknál időnként vannak visszatérő "szereplők"

2014. máj. 16. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Én tegnap éjszaka azt álmodtam, hogy vörös,vállig érő, hullámos hajam van és jól is áll :D(amúgy a valóságban szőkésnarna, hosszú, hullámos a hajam). Ez egy elég hülye álom, volt, mert valami hotel szerűségben kezdődött és akkor még ott volt az összes legjobb barátnőm. Aztán nem igazán emlékszem, de valahogy egy zsúfolt helyen (lehet, hogy koncert volt) voltam egy totál ismeretlen lánnyal aki az álmomban elég jó barátnőm lehetett, mert együtt nevettünk valamin... aztán valahogy ott termett a kedvenc bandám és úgy kezdtem el beszélgetni az énekesükkel, mintha ezer éve ismernénk egymást :D és még arra emlékszem , hogy a zsúfolt hely eltűnik és újra a hotelben vagyok pakolok, mert hazamegyek. Aztán vonaton vagyok, nézem a tájat és eszembe jut, hogy otthagytam valamit... és ekkor ébredtem fel az ébresztőórám csörgésére. Arra viszont sajnos nem emlékszem, hogy voltak-e hangok az álmomban és kívülállóként néztem majdnem az egészet, viszont tudom, hogy én voltam a vörös hajú lány. Elég zavaros álom volt, bocsi ha nem tudtam normálisan leírni :)
2014. máj. 16. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Én rengeteget álmodom, mindig nagyon összetett sztorit, de sajnos sosem tudom pontosan felidézni a történteket, és sosincs vége, mert mindig félbeszakad az ébredéssel...

legutóbb ami nagyon jó volt kb így tudnám szavakba önteni:

Volt valami katasztrófa, amit csak kevés ember élt túl, de mi is csak csatornarendszerekben tudtuk meghúzni magunkat, akik feljöttek, azok kis idő alatt megőrültek. 8 legjobb haverom(ők mindig minden álmomban szerepelnek) és egy nagy adag idegen ember köztük néhány fiatal rendőr, összeverődtünk egy csoportba. De természetesen egy idő után, mivel össze voltunk zárva, és az én haverjaim között voltak csak hölgyek a 3 rendőr mivel volt fegyverük, a csajokat el akarta venni tőlünk... miközben próbáltunk védekezni, kiderűlt, hogy van a csoportban egy amatőr méregkeverő, ő injekciós tűvel sunyiban kinyírta a rendőrök vezéragyát, majd kikiáltotta magát a vezetőnknek. Bedrogozta az élelmiszert, mindenki teljesen kába engedelmes lett, azt tettük amit parancsolt. Egy idő után én(hát ki más az én álmomban) magamhoz tértem, és elkezdtem tiltakozni az étel ellen, erre ő felajánlotta, hogy: - itt egy pohár folyadék, igyam meg, és a barátaim elmehetnek sértetlenül, vagy elmehetek én, viszont akkor reggelre a barátaim halottak.

Ekkor segítségért kiáltottam, majd a plafont feltépve megjelent egy kb 6méter magas német juhász, aki szétmarcangolta a méregkeverőt, rám kiáltott, hogy most azonnal vele kell mennem, mert különben Justin Bieber lesz az univerzum kirája, ekkor a szájjába vett, és felhajított a hátára, majd őrült vágtába kezdett a doom II egyik pályáján, miközben mindenfelé szivárvány színű fények villództak, és a legbetegebb dubstep szólt amit valaha hallottam, ekkor megláttam, hogy a barátnőm, beleesik egy szűk lyukba, megmondtam a kutyának, hogy nem mehetek vele, mert segítenem kell a lánynak, ekkor a kutya átváltozott daruvá, és leengedett a lyukba, rettenetesen mély volt nagyon soká ereszkedtem, egyszer csak leértem az aljára, ami a teteje volt, majd fraktál szerűen újra és újra ismétlődött, ekkor a daru félig visszaváltozott kutyává és elkezdett ugatni, de nem kutyaugatással, hanem nintendo DS ébresztőóra hanggal...

2014. máj. 16. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok, és még arra emlékszem, hogy amikor az énekessel beszéltem akkor egyes szám első személyben voltam az álmomban. :D
2014. máj. 18. 17:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy küldtétek, az álmokat, nagy segitség...

És kettes :) Rendben :)

2014. máj. 18. 19:20
 6/9 anonim válasza:
Szia én is szoktam.de én mindig ugyan azon a helyen vagyok,csak mindig teljesen más a szituáció,és a szereplők.de amikor álmodom,nem emlékszem rá,hogy már jártam ott..csak ha felébredek..a hely,egy oriási összedőlt ház,és a résekben vannak fura formájú szobák
2014. máj. 21. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem mindig ugyanaz az almom es csak ritkan kelek fel ugy hogy emlekszek ra de ha emlekszek mindig ugyanaz: zuhanok
2014. jún. 4. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is szoktam álmodni, színesben, magyarul. sajnos nem tudok tudatosan álmodni, viszont az álmaim többnyire viccesek amikor visszagondolok rájuk.

Egyszer például azt álmodtam, hogy a vámpírnaplós Stefan-nal és Damon-nel vagyok az erdőben, rajtam pedig fehér ruha van mintha Elena/Katherine lennék. Aztán ez "visszatérő álom lett", következő alkalomkor már a helyszín a lakásom volt és a szituáció is érdekesebb volt, inkább Damon szerepelt benne. (Igen, Team Damon fan vagyok ez meglátszik xD)

Olyan álmom is volt ahol egy modern házban voltam ami fehér színű volt. Nagy valószínűséggel a Twilight Cullen családjának a házában lehettem mert emlékszem, hogy ott volt az álmomban Edward, Alice és a többi családtag, kivéve Bella. Itt az volt a furcsa, hogy az álmomba került Voldemort is és valamiért a véremet akarta aztán sikerült is neki innia a nyakamból, Cullenék engedték neki, én meg nem nagyon tiltakoztam ellene, le voltam sokkolva. (Igen, szeretem Cullenéket de Voldemortot nem.)

Aztán olyan álmom is volt, hogy fényes nappal, az utcán leültem piknikezni a One Direction tagjaival. A járókelőket nem zavarta a dolog, én pedig jól éreztem magam. (Megjegyzem, hogy nem vagyok One Direction fan)

Sok álmomban viszont azt álmodom, hogy a régi, általános sulimban vagyok, a régi, általános iskola beli osztálytársaim körében. De most már középiskolás vagyok így néha a középiskolás osztálytársaimmal is álmodok a régi sulim helyszínén.

Ma reggel az álmodtam, hogy abban a városban vagyok ahol élek és buszra akarok szállni. Ilyen nagy, fehér buszra. Az volt benne a furcsa, hogy nem kellett jegyez fizetnem, mert a sofőr nem törődött vele. Szóval ültünk a buszon és egyszer csak megállt a busz, valaki felszállt, nem tudom, hogy ki. Majd a következő felszálló a Walking Dead-ben lévő Darly volt, női ruhában. Egy olyan négyes, 2 pár szék egymás felé fordított helyre ült le. Az ott lévők egyből kiszúrták, hozzászóltak ezért ő máshova ült le, valahova a közelembe. Aztán valami bagett féle kenyereket kaptam amin aláírás volt, szét kellett törnöm őket és mindenkinek osztanom belőlük. (Oké, az utolsó mondat hülyeség, de tényleg ez volt és igen, Darly rajongó vagyok.)

2014. jún. 13. 08:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, nagy segitdég, vagytok de tényleg.

De még küldjetek nyugodtan. Az mindegy hogy mennyit irtok, akár részletezhetitek is, vagy csak pontokba szedve, vagy pl. ott volt, hogy egyikőtök, mindig Zuhan, azt is elképesztően elég, Köszönöm :))

2014. jún. 13. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!