Tudtok olyan erotikus könyvet, amiben a nőnek van önbizalma és nem egy papucs?
Szia!
Simone elkeles: láncreakció
Igazából ez a második rész, de az nem igazán fogott meg ez sokkal jobb, de ha az elsőt nem olvasod el ezt akkor is érteni fogod. :)
Ebben a könyvben a csaj nem egy lelki szemetesláda
Agyon jó, ajánlom,hogy olvasd el, nem fogsz csalódni
Stephanie meyer: a burok
Itt sem egy pláza pudli a csaj, ez is egy hihetetlen kalandokkal atszőtt, fantáziadús szerelmes regény
A bjrok a kedvenc könyvem ha az előzőt nem is ezt mindenkepp olvasd el (pls)
Jó olvasást
J. Kenner - Forró rabság, Édes rabság, Örök rabság
Csak az elsőt és az utolsót olvastam eddig (jól összehoztam), nekem nagyon tetszik. Én úgy gondolom, a lány nem papucs, bár szeret a férfi irányítani, játszadozni, nem kényszeríti a lányt olyanra, amit ő ne szeretne megtenni.:) És IGAZI szerelmi kapcsolat van köztük.
L.Marie Adeline- S.E.C.R.E.T.- A titkos társaság ( a csaj az elején elveszett özvegy, a végére kikupálják. A legjobb könyv,amit eddig olvastam.)
C.J.Ellisson- Élvezd a vaníliát (ebben a csajszi elfenekeli a pasit, de nem akarom lelőni a poént,hogy hogyan. Jó könyv.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!