Tudnátok valami szuper izgalmas, misztikus, akár szerelmes könyvet ajánlani?
Elég hisztis vagyok a könyvekre, nagyon sokat elkezdtem már olvasni, de volt nagyon sok,ami nem kötött le.
Stephen King könyveit mindenki ajánlotta ( nővérem gyűjti őket ) elég soknak nekiálltam, de egyedül csak a Tóparti kisértetek-et tudtam végig olvasni, a többi valahogy nekem túl zsúfolt volt, sok sok "felesleges"névvel, amiket nem bírtam megjegyezni :(
Joe Hill- szív alakú doboza nagyon bejött, nagyon lekötött
Kendare Blake - a vérbe öltözött anna-t is 1 hét alatt elolvastam, illetve a 2.részét is megvettem, és elolvastam!
ez is nagyon jól lekötött, izgalmas volt.
Valami ehhez hasonló könyveket szeretnék tőletek kérni ,ha tudtok valami jót ajánlani.
2 hét múlva hosszú utazásra indulok,ahol 15 órát fogok utazni, addig szeretnék valami szuper könyvet találni, ami megfelel, és nem feleslegesen cipelem magammal.
Köszönöm előre is!
Nekem nagyon tetszett a Végzet ereklyéi : A csontváros, de nem mindenkinek való. Vagy nagyon elmerülsz benne, és egy nap alett kiolvasod, vagy az első fejezetnél megunod. Egy lányról szól akinek eltűnik az anyukája, és találkozik egy fiúval, aki bemutatja egy teljesen új világnak, amit csak most kezd el látni. A barátja Simon, nem lát belőle semmit. Szóval fantasy, és elég furcsa. 12 éves kortól felfelé ajánlom.
Remélem, neked is tetszik. :D
Eléggé elkéstem a válasszal, de ha még esetleg szeretnél valamit olvasni, akkor a Végzet Ereklyéi sorozatot én is nagyon ajánlom. :) Itt van még egy pár könyv, ami talán tetszene neked (bár nem mindegyik azokhoz hasonló,amiket leírtál):
Harry Potter
Éhezők Viadala
Touch
Iron King
Hosszú álom
Megérint a sötétség
Bad girls don't die
remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!