Will és Jace miért utálják a kacsákat? ÉS akkor Alec miért nem?
Figyelt kérdés
"Sose bízz egy kacsában"2014. máj. 11. 10:02
1/16 anonim válasza:
Ez hányadik rész? Mert az ötödik negyedénél tartok, és ilyennel még nem találkoztam...
2/16 A kérdező kommentje:
Amikor Clary és Jace randizni megy, akkor mondja Jace
És Alec részben kicsit Herondale azt olvastam
2014. máj. 11. 18:38
3/16 A kérdező kommentje:
A sose bízz egy kacsában-t meg Will mondja
2014. máj. 11. 18:38
4/16 anonim válasza:
Mert így lettek kitalálva. Nincs rá értelmes magyarázat, ez egy poén, amit az írónő viccesnek gondolt. Alec meg külön személyiség, teljesen különbözik Jacetől, épp mint Jem Willtől.
5/16 anonim válasza:
A Herondale-k alapból utálják a kacsákat. Úgy látszik ez családi vonás.
7/16 anonim válasza:
Utolsó: de igen, Alec RÉSZBEN Herondale.
SPOILER
A Pokoli szerkezetek végén ugyanis Will húga, Cecily összejön Gabriel Lightwooddal, és Alec az ő leszármazottjuk.
SPOILER VÉGE
8/16 anonim válasza:
jajj nehogy már egy ilyen régi keresztezést figyelembe vegyetek, és még azt is higgyétek hogy emiatt Alec utálja a kacsákat !! Az hogy Jace és Will is utálják a kacsákat csak véletlen ! Az ilyesmi nem öröklődik!
Ennyi erővel azt is állíthatjátok hogy Jace és Alec testvérek!! (amúgy az utolsó előtti vagyok.)
9/16 anonim válasza:
Az írónő igazából azért tette bele ezt a poént, hogy jobban megerősítse, jobban megmutassa a szoros rokoni szálat a két kedvenc Will és Jace között. Nagy jelentősége nincs, csak az hogy összevonja jobban a két szereplőt, és hát Alec ebből most kimaradt.
10/16 anonim válasza:
egyébként lehet hogy Alec, Gideon Ligwood-tól és Sophia Collins-tól ered és nincs is benne Herondale vér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!