Milyen könyvet ajánlottok? ^^
Figyelt kérdés
Mert nagyon szeretnék olvasni, mert az olvasás az tk csúcs tud lenni, sok mindent tud tanítani, de nem szeretek... és ez gondolom úgy működik mint az anim, hogyha megnézel/elolvasol egy neked tetszőt, utánna meg szinta az összes a szívedhez nő... úgyhogy légyszíves ajánlanátok nekem könyveket? ^^
A kedvenceitekre vagyok kíváncsi, vagy az a könyv, amitől elkezdtetek még többet olvasni ^^
2014. máj. 8. 17:13
11/11 anonim válasza:
Az összes LOL könyv (Ex-pasik éjszakája, Rocksztárt kaptam karácsonyra, Segítség youtube sztár lettem, Az ég a földig ér)
Betsy és a Császár
Tiszták
Segítség
Majd újra lesz nyár
Mielőtt elmegyek
Vajon létezik szerelem első látásra?
Milyen is a boldogság?
Veszedelmes sorscsapás
Gyönyörű sorscsapás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!