Galaxis útikalauz stopposoknak jó könyv?
Érdekelne, hogy jó könyv e és megéri e megvenni? Szeretem a scfiket, de nem tudom ettől mit várjak, de eléggé kultusz szaga van és sokan szeretik. Egyéb kérdésem, hogy ez a kiadás, minden részt tartalmaz akkor? Ebbe mindegyik benne van?: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat!
Személy szerint nem tartom kiemelkedőnek. Annyira nem jönnek be a poénjai.
Mások azonban istenítik.
A linken lévőben benne van mind az öt, igen.
Ha szereted az angolos humort akkor jó könyv, ha nem akkor kidobott pénznek fogod érezni.
A könyv kedvelőinek talán szentségtörésnek fog hatni amit most mondok, de talán nézd meg a filmet, hogy el tudd dönteni, tetszik-e vagy sem. ;)
Én szerettem. Mindenképpen érdemes elolvasni, különösen az első kötetet.
Viszont én nem venném meg. Annyira nem jó, hogy olvasás után évtizedekig ott porosodjon a polcon. Kölcsönözd ki a könyvtárból. Esetleg töltsd le vhonnan.
Szeretem a könyveket megvenni, későbbi újraolvasás miatt + így eltudom mondani, hogy igen ez az én gyűjteményem és olyan szép 1-1 könyv:)
Válaszokat meg köszönöm, akkor még átgondolom, lehet most másra ruházok be van néhány könyv a listán..:)
A film alapján ne ítélj, a könyvhöz képest borzalom. Vagy ha mégis megnézed és az alapján döntenél, akkor szorozd be a filmet tízzel és úgy talán megközelíti a könyv minőségét. :D
Amúgy én először a belőle készült sorozatot láttam (az 1981-es), és bár nem kedvencem az angol humor, azon sokszor vinnyogva röhögtem... Nagyon fárasztó, de a pozitív értelemben.
Én például azoknak az ismerőseimnek jánlottam, akiknek tetszett a Gyaloggalopp c. film.
Szerintem, ha valaki az ilyen angol humort szereti, akkor Douglas Adams könyvei kimondottan jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!