Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen sorrendben van?

Milyen sorrendben van?

Figyelt kérdés
Jamie Mcguirenek van a Gyönyörű sorscsapás, a Veszedelmes sorscsapás és a Sétáló sorscsapás c. könyve. Kissé össze vagyok zavarodva, mert nem tudom, hogy melyik az 1., 2. és 3. része ennek a könyvsorozatnak. Valaki segítene?

2014. máj. 5. 15:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg van még ennek a sorozatnak több könyve is?
2014. máj. 5. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás (Gyönyörű sorscsapás 1.)

Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás(Gyönyörű sorscsapás 2.)

Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő (Gyönyörű sorscsapás 2,5) és fogalmam sincs mi ez a 2,5. Ezt molyon kerestem, és ezt adta be. De tudomásom szerint ez a 3 rész amiről beszélünk.

2014. máj. 5. 18:14
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ csak akkor azt nem értem hogy a Sétáló sorscsapás akkor hanyadik mert az is Abbyről és Travisről szól
2014. máj. 5. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
én nem hallottam még a sétáló sorscsapásról...de sztem is úgy van mint a 2. kommentelőnél
2014. máj. 5. 20:52
 5/8 A kérdező kommentje:
ha scribd.hu oldalán beírjátok a keresőbe, hogy Sétáló sorscsapás akkor kiadja ( [link] ez a borítója) de azzal a címmel, hogy Veszedelmes sorscsapás, pedig a két könyv nem is ugyan az..
2014. máj. 7. 11:16
 6/8 A kérdező kommentje:
*scribdcom
2014. máj. 7. 11:22
 7/8 A kérdező kommentje:
*hu.scribd(pont)com
2014. máj. 7. 11:26
 8/8 anonim válasza:
A Veszedelmes sorscsapás eredeti címe Walking Disaster. Ami szó szerinti fordításban Sétáló sorscsapás. Különböző fanfordítások sokszor Sétáló sorscsapásnak fordítják a könyv címet, de a hivatalos fordítás Veszedelmes sorscsapásnak fordítja. Ez azt jelenti röviden, hogy: Veszedelmes sorscsapás=Sétáló sorscsapás. De mondom, hogy a hivatalos magyar címe Veszedelmes sorscsapás. A részek pedig igazából nem is egymás után következő részek. Ugyanazt az időszakot írja le a a szerző csak a Gyönyörű sorscsapásban a lány, a Veszedelmes sorscsapásban a fiú szemszögéből. Minkettőt érdemes elolvasni, de mindegy, hogy milyen sorrendben, mert ugye ugyanarról szól. A Gyönyörű esküvő pedig egy rövid kiegészítő kőnyv, ami az esküvőjüket írja le, váltott szemszögeben. Azután érdemes elolvasni, hogy elolvastad a Gyönyörű sorscsapást és a Veszedelmes sorscsapást is.
2015. ápr. 5. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!