Nalini Singh: Angyali szárnyalás. Hová érdemes beszúrni olvasás közben az angyali vadász könyvsorozatban?
Figyelt kérdés
Tehát tudom, hogy az Angyali szárnyalás egy kiegészítő kötet az angyali vadászhoz.
1. Nalini Singh: Angyalvér
2. Nalini Singh: Angyalcsók
3. Nalini Singh: Angyaltánc
4. Nalini Singh: Angyalkard
5. Nalini Singh: Angyalárny
Az angyali vadász részei közé kell beszúrnom olvasás közben, vagy elég ha utána olvasom.
Van olyan ajánlás mint pl Cassanra Clare-nél a Végzet ereklyéi könyvsorozatban. Ott a Pokoli szerkezetek könyvsorozatot érdemes volt közben olvasni.
2014. máj. 3. 14:04
1/1 sophye21 válasza:
nem lehet igazán besorolni. mindegyik rész más könyvnél lehetne elolvasni. pl.:Angyali próbatétel a legelső kötet előtt lenne jó elolvasni, míg az Angyalszárnyat én a 4. rész után olvasnám el :) remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!