Szerintetek az egy vagy a több szálon futó regények a jobbak?
A kedvenc sorozatok is több szálon fut: az első 6-os sorozat csak 1-en, a második 6-os 2-őn (különböző helyszín), a harmadik 3 szálon (egy helyszín, csak másik szereplő), a negyedik pedig 2-3 szálon.
Attól függ, én eddig többségben több szálon futókat olvastam, de nem volt semmi bajom velük, főleg, ha az elején van szereplő leírás. A 3 szál még elfogadható.
Személy szerint preferálom a több szálon futókat. Az sem tragédia, ha egy jó darabig nem egészen világos, ki hogyan és miért kerül a történetbe, mert ha jól van megírva, akkor úgyis kiderül, és jön a megvilágosodás jóleső érzése. :)
/Nagy kedvenc a többszálasok közül Sofi Oksanen Tisztogatás, ill. J. S. Foer: Rém hangosan és irtó közel c. könyve - csodásan megoldják a szálak összefonását, és minden a helyére kerül./
Gabriel García Márquez: 100 év magány
Kundera: A lét elvieslhetetlen Könnyűsége
Szerintem ez a kettő a több szálon futó történetek csúcsa, míg az egy szálon futóké az 1984 Orwelltől!
Megéri elolvasni!
Sok egy szálon futó történetet olvastam és nekem azok tetszenek, de a több szálon át futó is jó, csak legyen egy kis összefüggés köztük.
Ja és nem érthetetlen jó a sok a szereplő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!