Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek ha kész van a...

Szerintetek ha kész van a könyvwm, akkor azt hol tudom kiadni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 2. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Ki tudod adatni te magad, ha vállalod a nem kicsi nyomdai költségeket.

Vagy ki tudod adatni valakivel, ha találsz a témával foglalkozó kiadót és elég jó a könyv.

De első könyvnél - legalábbis írással próbálkozó haverom példája alapján, aki fantasy regényt írt és próbálta kiadatni - sok jóra ne számíts. :)

2014. máj. 2. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
A publio kiadónál ingyen feltöltheted, és olcsón vállalják a nyomtatást. de ha nem rendeled meg akkor marad e-könyv formájában , úgy ahogy feltöltötted.
2014. máj. 3. 10:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. máj. 5. 18:54
 4/7 1112 ***** válasza:
pályázatra is küldheted, meg tudok mondani még, ha kell. olyan kiadókat, akik ingyen kiadják, ők am nem e-könyvben nyomják, de annak a bevételéből meg állítólag 10-12%-ot kapsz; ez nemtom, mennyire igaz, de ha nyomtatják, sok az előállítási költség, és nekik is kéne,h legyen rajta valami bevétel, meg vannak még ugye ezek az e-könyvesek, ezeket még úgy igazából én személy szerint annyira nem néztem.
2014. máj. 5. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a téma engem is érdekel, bár szerintem az utolsó kamu. 10% egy hivatalos kiadónál is rengeteg.

És az én évfolyamtársamnak elsőre sikere volt az alexandránál. Ő is fantasyt ír ;)

Én azt tanácsolom, hogy keress író haverokat, olyanokat, akiknek az ajánlása sokat számít, mutasd meg nekik a könyvet, és ha többségben azt mondják ne add ki, és megmondják miért ne, akkor változtass ott, ahol akarsz, ha meg azt mondják add ki, akkor azt a kiadatást kérő E-mailben felhasználhatod, hogy pl: ' több szakértő ajánlotta a könyvem, például József Attila, Homérosz és Michael Jackson. Sok sikert!

Remélem segíthettem :D

2014. máj. 6. 10:19
 6/7 1112 ***** válasza:
Te, 5-ös, az nem kamu, valaki itt egyszer gyiken válaszba írta vhová, h_undergroundnál 10%-ot kapott kiadatás után, meg ezt a 12-t am nemtom, honnan szedtem, ez meg nagy: " több szakértő ajánlotta a könyvem, például József Attila, Homérosz és Michael Jackson." :D :D :D
2014. máj. 6. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jún. 6. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!