Szerintetek ha kész van a könyvwm, akkor azt hol tudom kiadni?
Ki tudod adatni te magad, ha vállalod a nem kicsi nyomdai költségeket.
Vagy ki tudod adatni valakivel, ha találsz a témával foglalkozó kiadót és elég jó a könyv.
De első könyvnél - legalábbis írással próbálkozó haverom példája alapján, aki fantasy regényt írt és próbálta kiadatni - sok jóra ne számíts. :)
Ez a téma engem is érdekel, bár szerintem az utolsó kamu. 10% egy hivatalos kiadónál is rengeteg.
És az én évfolyamtársamnak elsőre sikere volt az alexandránál. Ő is fantasyt ír ;)
Én azt tanácsolom, hogy keress író haverokat, olyanokat, akiknek az ajánlása sokat számít, mutasd meg nekik a könyvet, és ha többségben azt mondják ne add ki, és megmondják miért ne, akkor változtass ott, ahol akarsz, ha meg azt mondják add ki, akkor azt a kiadatást kérő E-mailben felhasználhatod, hogy pl: ' több szakértő ajánlotta a könyvem, például József Attila, Homérosz és Michael Jackson. Sok sikert!
Remélem segíthettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!