Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol oszthatom meg emberekkel,...

Hol oszthatom meg emberekkel, amit írtam? 17/f

Figyelt kérdés

Illetve van olyan, aki szokott könyveket írni? El lehet ezt kezdeni?

Én vagyok a világ legkreativitáshiányosabb embere, de rengeteg játék játszom, animét/filmet nézek és könyvet olvasok, és szeretnék elmesélni egy, a fejemben élő fantasy világban játszódó történetet, amit megoszthatok emberekkel.

Ezt felejtsem el? Vagy vannak ilyen oldalak? Valaki segít nekem, aki benne van ilyesmiben? :) (hirtelen jött ötlet)

2014. ápr. 29. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne. Ha ez egy vágyad, akkor mindenképpen érdemes próbálkozni vele.

Vagy csinálj egy saját blogot, nem nehéz. Csak regisztrálnod kell és kb. ennyi.

Vagy beküdlehted erre szakasodott oldalakra. Pl.

[link]

[link]

2014. ápr. 29. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
*beküldheted
2014. ápr. 29. 20:32
 3/8 CyberCobra válasza:
100%

Hali!

Nézz föl a [link] -ra! Megéri.

Amúgy a karcolatot nem igazán javaslom. Mardosó, furkálódó megkeseredett emberek gyülekezője, nem igazán adnak majd sikerélményt.

2014. ápr. 29. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát blog, meg akár itt is, meg van valami oldi, ahova be tudsz rakni doksit, és linkelni tod; nyugodtan csináld, ha van kedved, max nem sikerül olyan jól, de legalább az írása közben is tök jól érezted magad, meg hát ugye feldobott, hogy azéé' én most már alkottam valamit, és tök jó, büszke lehetek magamra:)
2014. ápr. 29. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
vagy akár publio PONT hu-n vagy smashworlds PONT com -on kiadhatod mint ebook, és ha jó vagy, amit 17 évestől kétlek :D (bocsánat) akkor még pénzt is kereshetsz...
2014. ápr. 29. 23:22
 6/8 A kérdező kommentje:
#5: Semmi baj. Tudom, hogy nem lenne jó. Csak egy lehetőség, amin elgondolkodtam. De hát így tanul az ember. :)
2014. ápr. 30. 06:03
 7/8 anonim ***** válasza:

"Én vagyok a világ legkreativitáshiányosabb embere"

Nem bántásból,de akkor hogy és miről írsz?

2014. ápr. 30. 18:41
 8/8 anonim válasza:
Èn is ítok, èn a szg-ènkezdtem el, Word-be,ahogy már sokan mondták a blogodon is terjesztheted, de szerintem ez nem nyújt garanciát arra hogy vki elis olvasss.kèrd a szüleid sehiítsèhèy, kèrj tôlük ötleteket.
2014. máj. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!