Mit olvassak? (Többi lent. )
Rengeteg könyvünk van ajánljatok valami jót ami nektek is bejött.
A kötelező olvasmányokon kívül még nem olvastam semmit.
Filmekben bejön a horror, thriller, krimi, fantasy könyvekben is ilyenek kellenének. Esetleg valami vígjáték szerűség is lehet. 16/F
Köszi.
Következő szerzőktől gyakorlatilag bármit:
H. P. Lovecraft
Edgar Allen poe
Stephen King
Clive Barker
J. R. R. Tolkien
Neil Gaiman
Dean R. koontz-nak szintén van pár jó könyve. ( A roszz hely-et is ő írta például.)
A büszkeség és balítélet romantikus regény, szóval nem tudom, hogy jön ide.
Továbbá: Alexis Bramhook - Harc Atlantiszért
Balszerencse áradása sorozat (ez inkább meseszerű, de annyira szürreális és elvont, hogy a helyenkénti szájbarágóssága ellenére is imádtam, mégy így húszéves fejjel is)
Artemis Fowl széria bármely tagja (humoros, eredeti fantasy - sci-fi keverék, sokadszori újraolvasásra is felvidít)
Wolfgang Hohlbein: Tizenegyedik könyv (jó ötletek, érdekes történet jellemzi, hátránya, hogy elég nehéz olvasmány és nyitva hagyja a történet végét)
George R. R. Martin: Tűz és jég dala sorozat (én még nem olvastam - de csak idő kérdése -, viszont több olyan ismerősöm is ajánlotta, akinek az ízlésében feltétlen megbízok és eddig nem csalódtam)
George Orwell: 1984 (na jó, ez kakukktojás, viszont tapasztalatom szerint nyomasztóbb, depresszívebb és a maga nemében félelmetesebb akármilyen horrornál, thrillernél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!