Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? (Többi lent. )

Mit olvassak? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Rengeteg könyvünk van ajánljatok valami jót ami nektek is bejött.

A kötelező olvasmányokon kívül még nem olvastam semmit.

Filmekben bejön a horror, thriller, krimi, fantasy könyvekben is ilyenek kellenének. Esetleg valami vígjáték szerűség is lehet. 16/F

Köszi.

2009. dec. 23. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Twilight-saga,Anita Blake sorozat,Büszkeség és balítélet,Nők városa,Görögdinnye,290-es számú auschwitzi fogoly,Rejtekhely,A rossz hely.
2009. dec. 23. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Twilight-saga az amiben a vámpírok nappal járkálnak, kösz kihagyom a többit megnézem hátha megvan valamelyik.
2009. dec. 23. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Howard Philips Lovecraft--tól bármi. Alap krimi.
2009. dec. 25. 04:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Következő szerzőktől gyakorlatilag bármit:

H. P. Lovecraft

Edgar Allen poe

Stephen King

Clive Barker

J. R. R. Tolkien

Neil Gaiman

Dean R. koontz-nak szintén van pár jó könyve. ( A roszz hely-et is ő írta például.)

A büszkeség és balítélet romantikus regény, szóval nem tudom, hogy jön ide.

Továbbá: Alexis Bramhook - Harc Atlantiszért

Balszerencse áradása sorozat (ez inkább meseszerű, de annyira szürreális és elvont, hogy a helyenkénti szájbarágóssága ellenére is imádtam, mégy így húszéves fejjel is)

Artemis Fowl széria bármely tagja (humoros, eredeti fantasy - sci-fi keverék, sokadszori újraolvasásra is felvidít)

Wolfgang Hohlbein: Tizenegyedik könyv (jó ötletek, érdekes történet jellemzi, hátránya, hogy elég nehéz olvasmány és nyitva hagyja a történet végét)

George R. R. Martin: Tűz és jég dala sorozat (én még nem olvastam - de csak idő kérdése -, viszont több olyan ismerősöm is ajánlotta, akinek az ízlésében feltétlen megbízok és eddig nem csalódtam)

George Orwell: 1984 (na jó, ez kakukktojás, viszont tapasztalatom szerint nyomasztóbb, depresszívebb és a maga nemében félelmetesebb akármilyen horrornál, thrillernél)

2009. dec. 26. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Vavyan Fable könyvek nagyno jók, főleg az újabbak, de a régiek is jók. kezd mondjuk a MENNYBŐL A CSONTVÁZ cíművel, nagyon jókat fogsz derülni rajta:)
2010. jan. 27. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok itt a honlapjának a címe, az összes könyvvel [link]
2010. jan. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!