Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem,17 éves lánynak...

Tudnátok nekem,17 éves lánynak könyvet ajánlani, ami az elmúlt kb 5. évben jelent meg?

Figyelt kérdés

Sok téma érdekel, de az ilyen vámpíros és egyéb divatos dolgokért nem rajongok.

Olyasmit szeretnék, ami a szerelemről szól, és van benne valamiféle erőszakos történés is, de ha már jót tudtok az is jöhet.

(Pl. Szerethetetlen és Elakadó lélgezet c. könyvek)

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. ápr. 25. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:

A burok

van benne szerelem, erőszak, imádom

2014. ápr. 25. 13:05
 2/4 veronika 1996 ***** válasza:

Tammara Webber - Easy (Egyszeregy)

Ezek nem kifejezetten fantasy-k, de nem is sima egyszerű történetek.

Cat Patrick - Forgotten (Úgyis elfelejtem)

Cat Clarke - Entangled (Összekuszálva)

Remélem azért segítettem. :)

2014. ápr. 25. 15:36
 3/4 Gyémántlány ***** válasza:

Jodi Picoult: Tizenkilenc perc

A szerelem nem kap olyan nagy szerepet benne, viszont az erőszak, az megvan. A regény ugyanis konkrétan egy iskolai mészárlást, és következményeit, okait meséli el. Zseniális, letehetetlen, és nekem benne van a TOP 10-ben :)

2014. ápr. 25. 19:37
 4/4 Szandii777 ***** válasza:

Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek

Ezt bátran ajánlom, hihetetlenül jó könyv. Ebben van szerelem, erőszak, halál, és egy ici-pici természetfeletti, de az csak annyi, hogy a főszereplő meghal, majd újraéli a halálának a napját többször is.

Veronica Roth: A beavatott

3 részes könyvsorozat, semmi természetfeletti, viszont szerelemből és erőszakból is bőven van benne.

Jennifer L. Armentrout: Obszidián

Ez már természetfelettis, de nem a sablonos vámpír, vérfarkas vagy ilyesmi. Teljesen más. Ez is 3 részes, de még csak az első kettőt adták ki.

Ezek mind az elmúlt 5 évben jelentek meg :) Jó olvasást :)

2014. ápr. 26. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!