Milyen könyvet vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni valamilyen könyvet, de nem tudom, hogy ki a jó író, meg hogy milyen jó könyvek vannak.
Amelyik könyvek eddig bejöttek:
Dan Brown - Digitális erőd, Arthur C. Clarke - A város és a csillagok, meg az Ezüst-tó kincsei.
A digitális erődhöz hasonló számítógépes könyvek valószínű, hogy tetszenek, meg a jó kis regények, de a régies nyelvhasználatot nem szeretem.
2009. dec. 22. 20:39
1/6 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy az olyan könyvek is érdekelnek, amik az "alvilágról", maffiáról szól, de ha van valami nagyon jó könyv ami nem tartozik egyik kategóriába sem, akkor az is jöhet.
2009. dec. 22. 21:04
3/6 anonim válasza:
Phil Doran - Csábító Toscana jó kis regény
meg az Angyalok és démonok is
4/6 anonim válasza:
Harry Potter!!!!!!!!!!!!!!
Copperfield Dávid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem ezek a kedvenceim
5/6 A kérdező kommentje:
Végül Robin Cook - Idegen test és a XY - Kék fény (?) c. könyveket vettem.
2009. dec. 23. 23:17
6/6 anonim válasza:
Káosz Világa és M.A.G.U.S. könyvek Sokkal jobbak mint bármelyik külföldi fantasy. Káosz Világa könnyedebb, A Mágus elgondolkodtatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!