Leiner Laura - Szent Johanna Gimi?!
Figyelt kérdés
A szent johanna gimi 8 könyvből álló sorozata kemény vagy puha borítós?
Jó a történet ,egéri megvenni?
2014. ápr. 19. 20:35
2/8 anonim válasza:
Szerintem túlértékelik, de alapvetően nem rossz.
3/8 anonim válasza:
Ha tizenéves lány vagy, egyszer mindenképpen megéri elolvasni. Ha megvan az egyik barátnődnek kérd el tőle az elsőt, és ha tetszik vedd meg a sorozatot. Ne várj tőle világmegváltást, de, mint már írtam, egyszer megéri elolvasni :))
4/8 anonim válasza:
Puha.Nekem személy szerint nagyon tetszett.Voltak kötetek amit többször is elolvastam.Érdemes elolvasni. :)
5/8 anonim válasza:
nekem a történet laposnak tűnt, de hát majd te meglátod. Sok benne a nyűglődés és a semmire való depi de hát na.. tiniknek való :DD
puhaborítós.
6/8 anonim válasza:
Szerintem megéri megvenni sokat lehet "tanulni" az könyvből;-)
7/8 anonim válasza:
Karton borítású.
A történet fantasztikus. én imádtam olvasni. most is nagyon szeretem. Nagyon szeretem Laura írásait én csak ajánlani tudom. :) Mindenesetre ha nem is akarod elsőre megvenni mert netán úgy gondolod, hogy nem fog tetszeni kérd kölcsön vagy keresd meg a könyvtárba. :)
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, en is megvettem a sorozatot, de ha gondolod oovasd el eloszor a konyvtarban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!