Jó könyvek 15 éves lány számára?
Most elég népszerű a fiatalok körében Leiner Laura: Szent Johanna gimi sorozata, talán 7-8 kötetes, nem tudom pontosan.
Esetleg Szabó Magdától az Abigél, vagy pedig az Álarcosbál, vagy Jane Austen művei.
Kedvencem Veronica Roth-tól a Beavatott triológia.( egyre sikeresebb könyv, toplistákon szerepel) Az éhezők viadalát is ajánlom. Illetve most olvastam ki a Markus Zusak: Könyvtolvaj-t. Nem tipikusan ifjúsági regény de bátran ajánlom a 14+-os korosztálynak. Akit érdekel a 2. V. H. Gyerekszemmel.
14/L
15 vagy, hm...
Sasanna Colins: Éhező viadala sorozat. Nagyon jó könyv, egy csomót sírtam rajta.
Allie Carter: Görbüljek meg h igazat mondok, Ha megtudnád hogy szeretlek, meg kellene öljelek
Kiera Cass: Párválasztó, Az Elit
Julie Kagawa: Vaskirály
Alison Noel: Evermore, valamint a sorozat többi része
Stephani Meyers: Alkonyat(ne téveszzen meg, hogy sokak szerint rossz. Én, nagyon válogatós vagyok, és nekem tetszett. BÁtran olvasd csak el, ha még nem tetted meg:))
Én, is olvastam az Szjg-t, meg a Bábelt is. H van ezsed, csak az egyiket olvasod el. Mert, ha mindkettőt elolvasod, rájössz, hogy mennyire rossz. Majd bocsánatot kérek Leiner Laurától:D De, tényleg. Ha elolvasd az Szjg-t, akkor aBábelt, ne mert az Szjg-hez képesnt nem ér egy kalap sz@rt sem.
Morgó Edit: Hűvösvölgyi suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!