Melyik jelenet a kedvencetek a Szent Johanna Gimi című regényből? (SZJG)
nekem harom:
a Was kostet das zimmer
a december 20.-a
es vegul a 12.-es osztalykirandulas :D
Rámentem a gyakorikérdésekre, hogy kicsit körbenézzek, és miután a könyvek kategóriában
válaszolgattam, viszszatértértem a szórakozás menüpontba. Átfutottam a feltett kérdéseket, és meg
akadt a szemem az egyiken. „Van valakinek egy kis zsiráfja??? Bővebben lent.” Elég furán néztem,
aztán egy belső hang azt mondta, kattintsak rá. A kérdés alatti mezőben a kérdező bővebben is
kifejtette a problémáját: „A barátnőm szülinapjára kéne kölcsön egy kis zsiráf vagy egy póni.
Vigyázunk rá. Ha valakinek van, írjon. Kösz.”
Már érkezett is rá válasz. Másolom.
Válasz: Te hülye vagy!
A kérdező kommentje: Húzzál már a francba, ha nincs normális válaszod, minek írsz???
Válasz: Milyen idióta kérdés ez? Kis zsiráf?
A kérdező kommentje: A barátnőm azt akar, úgyhogy csönd.
Válasz: Elég idióta barátnőd lehet.
A kérdező kommentje: Még egy beszólás, és megkereslek. Emót senki nem bánthatja, te barom.
Amúgy is sejtettem, hogy ilyen kérdést csak egy ember tehet fel, de a vita utolsó bejegyzését
olvasva már ezer százalékig biztos voltam abban, hogy ismerem a kérdezőt. :) Úgyhogy beszálltam
a beszélgetésbe. Másolom.
Válasz: Ricsi?
A kérdező kommentje: He? Te ki vagy?
Válasz: Reni.
A kérdező kommentje: Reeeen! Mi a pálya? Mit csinálsz itt?
Válasz: Kis zsiráfot keresek. :):):)
Amikor Cortez kiáll az ablakba és azt mondja Reninek hogy szereti.
Amikor vissza fut a bálra és megkérdi Renitől hogy melyik szeptember 8.
Amikor Virág "kap" egy pónit.
És a Was kostet das Zimmer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!