Aki olvasta a Harry Pottert, a könyv 1 kötete kb milyen hosszú?
Változó, van amelyik rövid, van amelyik hosszú :)
A negyedik rész kb két nap, a többi nagyrésze egy nap alatt megvolt hétvégén (de akkor csak olvastam).
Jó könyvek - annyira nem, mint amekkora felhördülést csináltak köré (szerintem) de jó volt olvasni.
szia! 200 oldal körül van, ha jól emlékszem, hamar elolvasható, akár 1-2 nap alatt is. az első rész eleje lehet kicsit uncsi, ha láttad a filmet, mert elmagyarázza ki-kicsoda stb. viszont ha tervezed az olvasást, ne nézd meg a többi filmet, mert szörnyű rosszak! a könyvek viszont életem legjobb könyvei, folyamatosan újra és újra elolvasom. 14 évesen teljesen jó olvasmány, abszolút rá lehet kapni, de akár 40 évesen is nagyszerű:) szóval mindenképpen ajánlom, hogy olvasd el, hihetetlen élmény!
24/L
14 évesen is lehet olvasni, 11 éves korom óta vagy 10000 elolvastam... Bár valószinüsítem, hogy neked a végén részek jobban fognak tetszeni , az inkább szól kamaszokna.
De ettől függetlenül szerintem első részek is élvezhetőek..
Kb 270 oldal egy fél délután alat el lehet olvasni.
Én az 1. Harry Pottert egy hét alatt "befaltam"
Igen, ajánlanám, és tovább is olvasd.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!