Csillagainkban a hiba? Ismeritek? Hol tudnék kiegészítőket beszerezni? Láttam a neten pólót, telefontokot. De csak Amerikából tudnék rendelni. Itthon nem lehet valahol kapni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 21:13
11/20 anonim válasza:
Én még azt is átgondolnám, hogy elmegyek-e egyáltalán megnézni, ha szinkronos lesz.
Amúgy elvileg június 5-én kerül külföldön a mozikba, szóval szerintem nálunk is úgy valahogy.
12/20 anonim válasza:
Mi? Június 6.-án kerül külföldön moziba, nálunk is akkor lesz a premier. Nagyon remélem, hogy ott csak feliratos lesz. Az se baj, ha nem, mert tudok angolul, de szeretnék a filmre koncentrálni. Már elkönyveltük a haverokkal, hogy zokogni fogunk a végén XD
13/20 A kérdező kommentje:
És a premier csak Pesten lesz, vagy vidéki városokban is június 6-án jön?
2014. máj. 17. 20:17
14/20 anonim válasza:
A premier imdb szerint is június 5-én lesz, még Magyarországon is
tessék [link]
15/20 anonim válasza:
Márpedig így szerintem egész Magyarországon ekkora lesz, a nagyobb városokban legalábbis biztosan.
17/20 A kérdező kommentje:
köszönööm :) már nagyon várom
2014. máj. 17. 21:05
18/20 anonim válasza:
Akkor tényleg én kérek elnézést :DDD Én teljesen úgy emlékeztem, hogy a poszteren úgy volt, hogy "June 6". Na mindegy, nekem csak jobb :DDD
19/20 A kérdező kommentje:
Úristen!! Most láttam, és nagyon nagyon jó volt :')))
2014. jún. 6. 18:00
20/20 anonim válasza:
Nálunk nem adják a moziba és nem tudom hol nézni :(((
Pedig már nagyooon kíváncsi vagyok rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!